Facebook Pixel Ελεονώρα Μελέτη: Εκεί υπογράφει μετά το "κόψιμο" της εκπομπής στο MEGA
Life
| 2024-04-05 09:40:00

Απόλυτη ανατροπή! Το επόμενο βήμα της Μελέτη μετά το "κόψιμο" της εκπομπής στο MEGA - Εκεί υπογράφει

Sportdog Team
Απόλυτη ανατροπή! Το επόμενο βήμα της Μελέτη μετά το "κόψιμο" της εκπομπής στο MEGA - Εκεί υπογράφει

Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε πως η πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει, δεν θα συνεχιστεί μετά το Πάσχα και θα ρίξει πρόωρα αυλαία. Τι θα κάνει όμως του χρόνου;

Το πρωί της Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης, αποκάλυψε ότι το «Mega Καλημέρα» με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη ρίχνει πρόωρα τίτλους τέλους.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, η Ελεονώρα Μελέτη και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής  ενημερώθηκαν ότι το «Mega Καλημέρα» θα ολοκληρωθεί τη Μεγάλη Τετάρτη και δεν θα επιστρέψει στους δέκτες μας μετά το Πάσχα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη, αποφασίστηκε από κοινού να σταματήσει η εκπομπή, καθώς η αντιπρόταση ήταν να μειωθεί ακόμα περισσότερο σε διάρκεια μετά το Πάσχα, λόγω των Ευρωεκλογών.

«Έπρεπε να γίνει η εκπομπή ακόμα μικρότερη, δηλαδή μια ώρα μαζί με break, οπότε αποφάσισαν οι δύο πλευρές πως είναι καλύτερο να μην προβάλλεται καθόλου. Δεν επιβεβαιώνεται αν η εκπομπή θα επανέλθει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Είναι όλοι ενήμεροι. Η σχέση της παρουσιάστριας με τον σταθμό παραμένει άκρως αρμονική».

 

Η Μελέτη παραμένει στο MEGA, αλλάζει ώρα η Δανάη Μπάρκα!

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα, στο Okmag.gr διαβάζουμε, πως συγκεκριμένη απόφαση ήταν σχεδόν μονόδρομος για το κανάλι, που προτίμησε να μην απαξιώσει περισσότερο την εκπομπή μειώνοντας για άλλη μια φορά τη διάρκειά της- αυτή τη φορά λόγω Ευρωεκλογών. Την ίδια στιγμή η παρουσιάστρια που φέρεται να ήταν ήδη ενήμερη για την απόφαση του σταθμού, ενώ γνωρίζει ήδη ότι το Mega θέλει να ενεργοποιήσει το «+1» στο συμβόλαιό της.

Μάλιστα οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν έμπειρα και υψηλόβαθμα στελέχη που πιστεύουν ότι την επόμενη σεζόν πρέπει η Ελεονώρα να αναλάβει τη ζώνη 10 με 1 με μια infotainment εκπομπή με νέα ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, είδος που μπορεί να υπηρετήσει με άνεση μιας και η καριέρα της ξεκίνησε από την ενημέρωση (να θυμίσουμε εδώ ότι και πιο πρόσφατα είχε παρουσιάσει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Epsilon TV). Το συγκεκριμένο σενάριο ενισχύει βέβαια τις φήμες που κυκλοφορούν καιρό τώρα και θέλουν τη Δανάη Μπάρκα να αναλαμβάνει τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, ενώ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν η ζώνη του Mega Καλημέρα καλυφθεί και του χρόνου από το δίδυμο Χασαπόπουλου – Βούλγαρη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags