Facebook Pixel "Κεραμίδα" για Γιώργο Λιάγκα - Έρχονται απολύσεις και... νέα Φαίη Σκορδά
Life
| 2024-04-06 15:40:00

"Κεραμίδα" για Γιώργο Λιάγκα - Έρχονται απολύσεις και... νέα Φαίη Σκορδά - Γι’ αυτό δεν υπογράφει στον ΑΝΤ1!

Sportdog Team
"Κεραμίδα" για Γιώργο Λιάγκα - Έρχονται απολύσεις και... νέα Φαίη Σκορδά - Γι’ αυτό δεν υπογράφει στον ΑΝΤ1!

Η πασίγνωστη παρουσιάστρια που θέλουν δίπλα του και ο λόγος που καθυστερεί η υπογραφή του συμβολαίου του

Η τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε είναι κρίσιμη όχι μόνο λόγω του έντονου ανταγωνισμού, αλλά και για τον πρόσθετο λόγο ότι λήγουν στο τέλος της τα συμβόλαια πολλών τηλεοπτικών προσώπων με ιδιαίτερο βάρος και λάμψη μπροστά στον φακό. Όσον αφορά στον ΑΝΤ1 δύο ήταν τα πρόσωπα που απασχόλησαν από την πρώτη στιγμή το ρεπορτάζ. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος έκλεισε πρώτος και με διαφορά που θα βρίσκεται τα επόμενα χρόνια, διαψεύδοντας εκείνους που τον ήθελαν να προστίθεται στο δυναμικό του Mega. Και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ετοιμάζεται να κλείσει τη σεζόν θριαμβευτικά, πρώτος στη ζώνη του. Όμως, ο ΑΝΤ1 δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ανανέωση του συμβολαίου του και το γεγονός έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό.

Σήμερα λοιπόν δύο εκπομπές ασχολήθηκαν διεξοδικά με τον Γιώργο Λιάγκα. Το «Breakfast @ Star» και το «Mega Καλημέρα» φιλοξένησαν εκτενή ρεπορτάζ για το που «κολλάει» το συμβόλαιό του.

Τα συμπεράσματα είναι τα εξής. Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 κάνει πρωταθλητισμό στα νούμερα τηλεθέασης, όμως τα διαφημιστικά έσοδα δεν συμβαδίζουν με την δημοφιλία της εκπομπής. Η έλλειψη μια γυναίκας με λάμψη στο τιμόνι της εκπομπής είχε ως συνέπεια μεγάλη κάμψη στα εμπορικά και αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί σοβαρά τη διοίκηση του καναλιού, ενόψει νέας σεζόν και με ανοιχτό το θέμα του budget των εκπομπών.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι η «διχοτόμηση» της εκπομπής -μιλάμε για ένα σενάριο που οδήγησε στην έξοδο τη Φαίη Σκορδά- με την Μπέττυ Μαγγίρα να αναλαμβάνει τα ινία του δεύτερου μέρους. Αυτό σε περίπτωση που ο ΑΝΤ1 αποφασίσει να μην προχωρήσει με το project «ζώνη σαββατοκύριακου» και το «I Love Σου Κου» ρίξει αυλαία…

Ένα ακόμα αγκάθι φαίνεται πως είναι η ενεργοποίηση του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο του παρουσιαστή και αφορά σε μια βραδινή εκπομπή. Η Αφροδίτη Γραμμέλη έκανε τη σχετική επισήμανση σήμερα στο «Mega Καλημέρα», δίνοντας το έναυσμα στην Ελεονώρα Μελέτη να παρατηρήσει ότι βραδινό έγινε ξαφνικά πολύ δημοφιλές.

Όπως και να έχει, οποιαδήποτε αλλαγή στη δομή της εκπομπής, αν δηλαδή σπάσει στα δύο με τον Γιώργο Λιάγκα να παραλαμβάνει από το δίδυμο Παπαδάκης – Αναστασοπούλου και στη συνέχεια να παραδίδει σε άλλο team, συνεπάγεται διαφοροποιήσεις στο budget και ενδεχομένως απομάκρυνση κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται σήμερα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Το ρεπορτάζ του «Mega καλημέρα»:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags