Facebook Pixel Πατέρας θα γίνει (ξανά) ο Μπερλουσκόνι;
| 2014-04-24 20:00:00

Πατέρας θα γίνει (ξανά) ο Μπερλουσκόνι;

Πατέρας θα γίνει (ξανά) ο Μπερλουσκόνι;

Αγγίζει τρυφερά την κοιλιά της, ενώ περιεργάζεται τα παιδικά ρούχα καταστήματος της Ρώμης. Απευθύνεται στην πωλήτρια και την ρωτάει: "Φαίνεται ότι είμαι έγκυος;"...



Η Φραντσέσκα Πασκάλε, αγαπημένη του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είναι έγκυος σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Oggi, που κυκλοφορεί με τη φωτογραφία της χαμογελαστής 28χρονης σε κατάστημα παιδικών ρούχων.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα η πρώτη ένδειξη για την εγκυμοσύνη της είναι η, κατά το δημοσιογραφικό κλισέ "φουσκωμένη κοιλίτσα" της, αν και η φωτογραφία που φιλοξενείται στο περιοδικό δεν προδίδει… ύποπτες καμπύλες.


Παρότι η ίδια δε διαψεύδει και φυσικά δεν επιβεβαιώνει, η φήμη κυκλοφορεί και ήδη όλοι μιλούν για τον πιθανό ερχομό ενός μικρού Σίλβιο.



Όλα αυτά την ώρα που η κόρη του Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα, δίνει έστω και προσωρινά τέλος στις άλλες φήμες που θέλουν το ζεύγος να παντρεύεται.


"Δεν εμπλέκομαι στην προσωπική του ζωή. Πρόκειται για τη δική τους σχέση, αν και όπως έχει σχολιάσει και ο ίδιος, είναι απίθανο να ξαναπαντρευτεί", είπε η Μπάμπαρα Μπερλουσκόνι σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair.

Μήπως, όμως, ο επικεφαλής του Φορτζα Ιτάλια και πλέον καταδικασμένος να προσφέρει κοινωνική εργασία σε ίδρυμα για ηλικιωμένους επί τέσσερις ώρες εβδομαδιαίως για το επόμενο έτος, να αναγκαστεί με τα νέα δεδομένα και να ζητήσει το χέρι της μνηστής του.


Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι η εμπειρία του στο ίδρυμα θα φανεί χρήσιμη τους ερχόμενους μήνες αν πράγματι ένα νέο μέλος προστεθεί στην ήδη πολυμελή οικογένεια του πρώην Καβαλιέρε.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags