Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτες αποκαλύψεις από τη χήρα του Πάμπλο Εσκομπάρ: «Πώς έζησα μαζί του 17 χρόνια»
| 2018-11-06 20:48:00

Απίστευτες αποκαλύψεις από τη χήρα του Πάμπλο Εσκομπάρ: «Πώς έζησα μαζί του 17 χρόνια»

Απίστευτες αποκαλύψεις από τη χήρα του Πάμπλο Εσκομπάρ: «Πώς έζησα μαζί του 17 χρόνια»

Η Βικτόρια Ευγενία Χενάο αποκαλύπτει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο.

 

Στο βιβλίο της, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου, με τίτλο «Mi Vida y Mi Carcel con Pablo Escobar», η Βικτόρια Ευγενία Χενάο αποκαλύπτει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο. 

Η 57χρονη, σήμερα, χήρα του «βασιλιά της κοκαΐνης»  αποκαλύπτει πως εκείνος την βίασε όταν η ίδια ήταν μόλις 14 ετών. 

Ο 25χρονος τότε, Πάμπλο Εσκομπάρ, όπως η ίδια γράφει στο βιβλίο της μία μέρα την αγκάλιασε και την φίλησε και την έκανε να παραλύσει από φόβο. Η Χενάο υποστηρίζει πως ήταν άπειρη και όταν τρεις εβδομάδες αργότερα άρχισε να αισθάνεται «περίεργα», τον ενημέρωσε και εκείνος της ζήτησε να τον ακολουθήσει σε μια απόμερη γειτονιά του Μεδεγίν, όπου έμενε μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Εκεί, η γυναίκα έβαλε την ανήλικη τότε σύζυγό του να ξαπλώσει και τοποθέτησε στη μήτρα της «πλαστικούς σωλήνες»... Η γυναίκα της είπε ότι ήταν για προληπτικούς λόγους, για να μη μείνει έγκυος, όπως της είπε. 

Όπως γράφει η Χενάο, οι πόνοι ήταν αφόρητοι αλλά σε ένα σπίτι που έμεναν οκτώ άτομα και υπήρχε μόνο ένα μπάνιο, το μόνο που μπορούσε ήταν να κάνει υπομονή και να προσεύχεται στον θεό, πως όλα θα τελειώσουν σύντομα. 

Μετά από χρόνια και αφού είχε φύγει από τη ζωή ο Εσκομπάρ, η χήρα του έλαβε ψυχολογική βοήθεια και κατάλαβε πως αυτό που της συνέβη όταν ήταν 14 ετών ήταν βιασμός. Τότε η Χενάο αποφάσισε να μιλήσει για το μυστικό της στα δύο παιδιά της, την Μανουέλα 34 ετών και τον Σεμπαστιάν 41 έτους.

Παρά τον βιασμό της από τον Εσκομπάρ η Χενάο δηλώνει πως τον συγχωρεί και δεν επιθυμεί να παρουσιάσει τον εαυτό της ως θύμα από σεβασμό προς τα άλλα θύματα του συζύγου της. Η ίδια γράφει πως είναι ευγνώμων για τα δύο παιδιά που γεννήθηκαν από την ένωσή της με τον «βασιλιά της κοκαΐνης» και για χάρη των οποίων συνεχίζει να ζει. Η ίδια παντρεύτηκε τον Πάμπλο Εσκομπάρ το 1975 και έμεινε μαζί του για 17 χρόνια μέχρι τον θάνατό του, στις 2 Δεκεμβρίου του 1993, όταν εκείνος έπεσε νεκρός από τα πυρά της κολομβιανής αστυνομίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags