29/01/19 - 22:50

Προκάλεσαν ατύχημα κάνοντας σεξ, ενώ οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα!

Σε ένα περίεργο τροχαίο ατύχημα κατέληξε η σύντομη απογευματινή εκδρομή ενός ζευγαριού Γερμανών με το αυτοκίνητο.

Sportdog Team
Προκάλεσαν ατύχημα κάνοντας σεξ, ενώ οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα!
2.051views 0shares

Ο 70χρονος άνδρας και η 34χρονη φίλη του επέβαιναν σε ένα πράσινο Audi στην περιοχή του Ντούισμπουργκ, όταν ένιωσαν –προφανώς- σεξουαλικό ερεθισμό, ο οποίος τους κόστισε ένα ατύχημα, καθώς παραβίασαν την προτεραιότητα σε μία διασταύρωση και συγκρούστηκαν με ένα Hyundai, στο τιμόνι του οποίου καθόταν μία 53χρονη Γερμανίδα.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας και οι ζημιές ήταν μόνον υλικές, όμως το ατύχημα φάνηκε περίεργο στους αστυνομικούς, που έσπευσαν επιτόπου για να το καταγράψουν, καθώς το ζεύγος υπέπεσε σε αντιφάσεις στο ερώτημα, ποιος οδηγούσε το Audi. Οι αστυνομικοί άρχισαν να ρωτούν επίμονα και τελικά παραδέχθηκε η 34χρονη γυναίκα, ότι κατά τη διάρκεια της οδήγησης έκανε σεξ με τον φίλο της!

Η Γερμανίδα αποκάλυψε, ότι στη θέση του οδηγού βρισκόταν ο 70χρονος και ότι η ίδια καθόταν στα γόνατά του, ενώ το ζεύγος είχε μοιράσει μεταξύ του τις διάφορες λειτουργίες του αυτοκινήτου, όπως το στρίψιμο του τιμονιού, το πάτημα των πεντάλ και τον χειρισμό του επιλογέα ταχυτήτων. Οι έκπληκτοι αστυνομικοί έμειναν ωστόσο εμβρόντητοι, όταν διαπίστωσαν τελικά, ότι δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης ούτε ο ερωτιάρης 70χρονος συνταξιούχος, αλλά ούτε και κατά πολύ νεώτερη φίλη του. Μετά από αυτά απαγγέλθηκαν στο ζεύγος κατηγορίες για επικίνδυνη συμπεριφορά στην κυκλοφορία και για οδήγηση χωρίς δίπλωμα!

Πηγή: gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ