Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκάνδαλο σεξ: Η Βραζιλιάνα αθλήτρια σπάει τη σιωπή της και τα βγάζει όλα στη φόρα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-05-22 19:59:00

Σκάνδαλο σεξ: Η Βραζιλιάνα αθλήτρια σπάει τη σιωπή της και τα βγάζει όλα στη φόρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σκάνδαλο σεξ: Η Βραζιλιάνα αθλήτρια σπάει τη σιωπή της και τα βγάζει όλα στη φόρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Βραζιλιάνα αθλήτρια που αποβλήθηκε από τους Ολυμπιακούς του Ρίο γιατί έκανε έρωτα με κωπηλάτη μια ημέρα πριν τους αγώνες και κατηγορήθηκε για μαραθώνιο του σεξ περιγράφει την κόλαση που έζησε στη συνέχεια.

Η Ίνγκριντ Ολιβέιρα είναι 22 ετών και όλα τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν επάνω της πριν από δυόμισι χρόνια όταν αποκλείστηκε από του Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, επειδή κατηγορήθηκε ότι έκανε έρωτα με τον κωπηλάτη Πέδρο Γκονσάλβες, μία ημέρα πριν τον αγώνα της.

Η νεαρή γυναίκα έσπασε τη σιωπή της για όσα συνέβησαν έκτοτε. Είπε ότι της έκαναν προτάσεις για προγράμματα, για ταινίες πορνό και δεχόταν επιθέσεις από όλο τον κόσμο, αφού οι followers της στα social media αυξήθηκαν κατακόρυφα. Δέχθηκε τεράστια επίθεση από τα media που την κατηγόρησαν ακόμη και ότι επιδιδόταν σε μαραθώνιους σεξ.

Η αθλήτρια αποκαλύπτει ότι το σεξ μεταξύ αθλητών στις μεγάλες διοργανώσεις είναι κάτι πολύ συνηθισμένο. "Έπρεπε να δείτε πόσα προφυλακτικά κυκλοφορούν" λέει χαρακτηριστικά.

"Σίγουρα αυτό που έκανα ήταν λάθος, αλλά ο τρόπος που με αντιμετώπισαν ήταν άδικος" λέει σήμερα. Παράλληλα, προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags