Facebook Pixel Sportdog.gr | Aν έχεις οτιδήποτε από αυτή την λίστα, πέταξέ το τώρα!!!
| 2019-08-12 18:34:00

Aν έχεις οτιδήποτε από αυτή την λίστα, πέταξέ το τώρα!!!

Sportdog Team
Aν έχεις οτιδήποτε από αυτή την λίστα, πέταξέ το τώρα!!!

Εάν έχετε οτιδήποτε από τον παρακάτω κατάλογο, σας προτείνουμε να το κρύψετε, να το πετάξετε ή να το κάψετε!

Διαβάστε προσεκτικά και εάν για οποιοδήποτε λόγο έχετε στην κατοχή σας οτιδήποτε από την παρακάτω λίστα, σας προτείνουμε να το κρύψετε, να το πετάξετε ή να το κάψετε. Οτιδήποτε και αν είναι. Τώρα αμέσως!

1. Crocs

Εκτός και αν είστε επαγγελματίας σεφ, γιατρός ή γκριζομάλλης κηπουρός, ειδάλλως δεν είναι εντάξει σε καμία περίπτωση. Νόμος!

2. Κοσμήματα από τα “ταξίδια” σας

Ά! πήγατε ένα ταξίδι, μπράβο σας. Πείτε μας περισσότερα για το ολονύχτιο πάρτυ που βρεθήκατε ή τότε που ανεβήκατε στο Μάτσου Πίτσου – συνεχίστε, είμαστε ενθουσιασμένοι από τη μοναδικότητα των περιπετειών που ζήσατε. Ω, και τι είναι αυτό; Αγοράσατε αυτό το βραχιόλι από ένα ορφανό στην Καμπότζη; Θεέ μου! Πόσο απίστευτα κοσμογυρισμένοι πρέπει να είστε… Σταματήστε! Κανένας δεν ενδιαφέρεται. Αποθηκεύστε το τώρα, μαζί με τις βαρετές σας ιστορίες για το μικρό ταξίδι που κάνατε πριν από 6+ χρόνια.

3. Zip-Off παντελόνια 

Το χειρότερο από όλα σε μια ντουλάπα. Ένας άνδρας μπορεί να έχει τα παντελόνια του και μπορεί να έχει και σορτς, αλλά ποτέ 2 σε 1. Κανόνας!

4. Ποτ Πουρί

Δεν μας νοιάζει αν σας το έδωσε η γιαγιά σας ως δώρο για το σπίτι. Δώστε το της πίσω, έτσι ώστε να μπορεί να μολύνει τη δική της ατμόσφαιρα με αυτές τις αφύσικα γλυκές μυρωδιές αποξηραμένων φύλλων.

5. Ψεύτικα φυτά

Είτε αγοράζετε αληθινά, είτε καθόλου. Αν δεν μπορείτε να κρατήσετε ζωντανά τα πραγματικά φυτά, τότε μην το διαφημίζετε με ψεύτικα. Αγοράστε ένα κάκτο εάν πραγματικά επιμένετε στο Φενγκ Σούι.

6. Ανοιχτήρι μπρελόκ

Μια σκληρή υπενθύμιση των ημερών του πανεπιστημίου και ένα σημάδι ότι σας λείπει η απλή δυνατότητα να ανοίξετε ένα μπουκάλι με οποιοδήποτε καθημερινό αντικείμενο, δηλαδή: έναν αναπτήρα, την άκρη ενός τραπεζιου, σχεδόν όλα τα μαγειρικά σκεύη.

7. Solarium

Απλά, όχι!

 
 

8. Πορτοφόλι velcro

Καταρχήν δεν ξέρουμε αν υπάρχουν ακόμα. Ωστόσο καλύτερα να κυκλοφορείς με τα χρήματα σκόρπια στην τσέπη παρά με το υφασμάτινο πορτοφόλι MAUI με το σκριτς-σκρατς που σου έχει ξεμείνει από το λύκειο. Όσο και αν έχει υποφέρει το συγκεκριμένο αξεσουάρ τον τελευταίο καιρό από τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις πρέπει να το τιμάς!

9. Κορνιζαρισμένες ατάκες 

Ξέρεις για τι μιλάμε, για τους “Ζήσε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία σου” τύπους, οι οποίοι έχουν στο σπίτι τους κορνιζαρισμένες ατάκες τέτοιου είδους, σε cool γραμματοσειρά και σε ένα κιτς πλαίσιο. Είσαι αγαπητό κορίτσι του Instagram; Φυσικά και όχι, οπότε άσε τα quotes στις κυρίες.

10. Οτιδήποτε “τυχερό”

Παντελόνια, πουκάμισα ή κάλτσες. Η επισήμανση οποιουδήποτε αντικειμένου ως «τυχερό» απλά ενισχύει το γεγονός ότι δεν κάνεις “παιχνίδι”.

11. Ένα σκουλαρίκι 

Κρικάκι, διαμάντι, plug – δεν έχει σημασία. Όλα είναι ένα απόλυτο, όχι!

12. Σκουφάκι για το μπάνιο

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να κάνετε ντους χωρίς να βρέξετε τα μαλλιά σας σε αυτή την ηλικία, ίσως είναι καιρός να ξανασκεφτείτε την ενήλικη ζωή σας.

13. Μαυρισμένο μάτι

Δεν είστε αγόρι που τροφοδοτείται με τεστοστερόνη, είστε gentleman. Δεν υπάρχει λόγος να παίζετε μπουνιές και όχι, δεν φαίνεστε «cool» ή «σκληρός». (Κάνουμε εξαίρεση εάν οφείλεται π.χ. σε ένα αθλητικό παιχνίδι).

14. Board shorts 

Είστε αμερικανός έφηβος από τα 90’s με όνειρο να γίνει παγκοσμίως διάσημος skateboarder ή surfer; Οχι; Τότε ξεχάστε τα. Οι πραγματικοί άνδρες φορούν μαγιό που τελειώνουν σημαντικά πάνω από το γόνατο.

15. Οποιοδήποτε είδος ερπετού ως κατοικίδιο 

Δεν είναι cool, είναι ανατριχιαστικό. Σοβαρά, απλώς γυρίστε το πίσω ή δώστε το στον 10χρονο ξάδερφο σας, ώστε να εντυπωσιάσει τους συνομήλικους φίλους του και να αποκρούσει κάθε γυναίκα που θα το συναντήσει.

Πηγή: perpetual.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags