Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρωσία σε διάταξη πολέμου! Πυρ και κίνηση με... κανονιές (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-02-04 06:35:00

Ρωσία σε διάταξη πολέμου! Πυρ και κίνηση με... κανονιές (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ρωσία σε διάταξη πολέμου! Πυρ και κίνηση με... κανονιές (ΒΙΝΤΕΟ)

Μηχανοκίνητες μονάδες, πληρώματα αρμάτων μάχης, οχήματα μάχης πεζικού, πληρώματα πυροβολικού, πληρώματα αντιαρματικών κατευθυνόμενων πυραύλων σε διάταξη πολέμου.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δημοσίευσε νέες εικόνες από ασκήσεις της Ρωσίας στο έδαφος της Λευκορωσίας.

Στα πεδία εκπαίδευσης του Μπρέτσκι και του Οσιποβίτσκι συμμετείχαν μηχανοκίνητες μονάδες, πληρώματα αρμάτων μάχης, οχήματα μάχης πεζικού, πληρώματα πυροβολικού, πληρώματα αντιαρματικών κατευθυνόμενων πυραύλων.

Οι μονάδες των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, μαζί με μονάδες των ενόπλων δυνάμεων της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας χρησιμοποίησαν διάφορες τεχνικές και μεθόδους πολεμικών επιχειρήσεων σε ομοιόμορφους σχηματισμούς μάχης.

Κατά τον συντονισμό μάχης το σενάριο που επεξεργάζονται οι μονάδες είναι η και καταπολέμηση παράνομης εισβολής ένοπλων ομάδων. Στόχος των ασκήσεων είναι η επίτευξη υψηλού επιπέδου ετοιμότητας των μονάδων για κοινές δράσεις.

Η δημοσίευση του εν λόγω βίντεο είναι σημαντική, διότι δείχνει την ετοιμότητα μάχης της Ρωσίας και τη δεδηλωμένη συνεργασία με τη Λευκορωσία, εν μέσω ουκρανικής κρίσης. Υπενθυμίζεται, ότι ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Λουκασένκο, έχει δηλώσει σε διάγγελμά του, ότι αν η Ρωσία δεχθεί επίθεση, τότε η χώρα θα μπει σε πόλεμο. Σημειωτέον, ότι ήδη έχουν κυκλοφορήσει χάρτες που δείχνουν, πως η Ρωσία έχει περικυκλώσει την Ουκρανία, μέσω Λευκορωσίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό, ότι η Ρωσία διεξήγε ασκήσεις και σε μολδαβικό έδαφος και συγκεκριμένα την αποσχισθείσα περιοχή της Υπερδνειστερίας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags