Σήμα κινδύνου εξέπεμψε ο Ηλίας Παπανικολάου στην εκπομπή Leaders της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου 2024. Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR αναφέρθηκε στη συζήτηση που αιωρείται στη δημόσια σφαίρα για τους γάμους των ομοφυλοφίλων, η οποία έχει αποκτήσει κωμικοτραγικές διαστάσεις στον δυτικό κόσμο και επηρεάζει τόσο την πολιτική όσο και την κοινωνική ζωή της Ελλάδας. Το Ισλάμ γιγαντώνεται και εσείς ασχολείστε με γάμους ομοφυλοφίλων, ήταν το μήνυμα που ήθελε να στείλει ο παρουσιαστής.

Δείτε το σχόλιο του Ηλία Παπανικολάου:

«Είχα αρκετούς φίλους που ταξίδεψαν στην Ευρώπη όλες αυτές τις ημέρες. Θέλω να σας πω, ότι υπήρξε φίλος στις Βρυξέλλες που δεν κατάφερε να κάνει Πρωτοχρονιά έξω, γιατί υπήρχαν συμμορίες Μαροκινών που έδερναν τον κόσμο. Θέλω να σας πω, ότι η Αστυνομία στο Παρίσι είχε βάλει σε ένα στενό Αλγερινούς και τους έδερνε, επειδή έδερναν και οι Αλγερινοί, την ώρα που άλλαζε η χρονιά. Θέλω να σας πω, ότι στο Σύνταγμα, οι Έλληνες υπήρχαν μόνο πάνω στη σκιά. Από κάτω είναι όλοι ξένοι.

Έρχονται σαν πλημμυρίδα. Είναι μέσα στα τείχη πια. Δεν είναι η πολιορκία της Βιέννης, είναι ήδη μέσα. Και την ώρα που συμβαίνει αυτό, ξέρετε με τί ασχολείστε; Με το αν θα παντρευτώ άνδρα και αν θα είμαι ο πατέρας 1 ή 2. Εάν αύριο το παιδί μου αποφασίσει να το λένε ‘το’, αν είμαστε Non binary (σ.σ. αναφέρεται στις απόψεις που αναφέρουν, ότι υπάρχει ένα φάσμα ταυτοτήτων φύλου που δεν είναι αποκλειστικά αρρενωπές ή θηλυκές) ή όχι. Αν μπορούμε να αυτοπροσδιοριζόμαστε ως γυναίκες ή άντρες. Αυτά είναι τα ζητήματα που σας απασχολούν. Πατσοκοιλιάδες, παχύδερμοι δυτικοί. Όσο εσάς σας απασχολούν αυτά, τα Ισλάμ γιγαντώνεται και πληθαίνει και οι μουλάδες γελάνε με τα μούτρα σας», ανέφερε ο Ηλίας Παπανικολάου. 

Δείτε όλη την εκπομπή Leaders: