Facebook Pixel Μαζί τα ...φάγανε;
Life
| 2011-02-26 15:00:00

Μαζί τα ...φάγανε;

Μαζί τα ...φάγανε;

Τι μπορεί να συζήτησαν ένας πρώην πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ, ένας θεσμικός παράγοντας του αθλητισμού και ένα κορυφαίο στέλεχος της Κυβέρνησης στο σπίτι του τελευταίου, μέσα στη βδομάδα που πέρασε;

Οι τρεις πλευρές του "αταίριαστου" τριγώνου ασφαλώς οδηγούν σε κάποιες "συνδέσεις", αφού το ραντεβού έγινε πριν ακόμα κοπάσει ο απόηχος του επεισοδιακού ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο "Καραϊσκάκη" και όσων φυσικά το ακολούθησαν. O sportdog ακολούθησε το κουβάρι και το ξετυλίγει...

Το πρωί της Πέμπτης, από ένα σπίτι με "βαρύ" όνομα στο κουδούνι, αποχώρησε ο Σωκράτης Κόκκαλης. Πριν περάσουν 5 λεπτά ακόμα, από την πόρτα βγήκε και ο Πάνος Μπιτσαξής.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, βρέθηκαν στο σπίτι του Θεόδωρου Πάγκαλου, κουμπάρου του πρώτου και βασικό "στήριγμα" του δεύτερου στην κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Τι συζήτησαν, το ξέρουν μόνο οι τρεις τους, ωστόσο όλο και κάπου πάει το μυαλό όσων γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο ελληνικό αθλητισμό και το πολιτικό παρασκήνιο.

Για την ιστορία, μια μέρα νωρίτερα, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος τελευταία είχε αποτραβηχτεί από τα διοικητικά του Ολυμπιακού (ειδικά μετά την αποχώρησή του από την προεδρία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς), είχε και δεύτερη, διαδοχική συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μέσα σε μόλις πέντε μέρες. Μία την παραμονή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι άλλη μία την Τετάρτη 23/2, ανήμερα της απεργίας.

Στην τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών, πρώην και νυν προέδρου, οι πληροφορίες που διέρρευσαν αναφέρουν πως συμφωνήθηκε να υπάρξει κοινή γραμμή της ερυθρόλευκης οικογένειας για να αντιμετωπιστεί η δύσκολη κατάσταση και να βγει ο Μαρινάκης από τη δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε με τη συμπεριφορά του μετά το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού το περασμένο Σάββατο.

Και, κυρίως, να βρεθεί τρόπος ώστε να μην βλάψει η όλη κατάσταση τον Ολυμπιακό...

Ο πρώην πρόεδρος δεσμεύτηκε, όπου χρειαστεί, να βάλει πλάτη. Και να βοηθήσει να πέσουν οι τόνοι, με όσα μέσα διαθέτει.

Λέτε η συνάντηση του Κολωνακίου να έχει σχέση με όλα αυτά;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags