Facebook Pixel "Τετ α Τετ" κορυφής
Life
| 2011-03-04 11:33:00

"Τετ α Τετ" κορυφής

"Τετ α Τετ" κορυφής

Συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης θα έχει, την Τρίτη, ο πρωθυπουργός.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν πριν από την αναχώρησή του πρωθυπουργού για Παρίσι και Βρυξέλλες, όπου θα διεξαχθεί η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής.

Ο πρωθυπουργός, θα συναντηθεί στις 10 το πρωί με τον Αντώνη Σαμαρά, στις 14:15 το μεσημέρι με την Αλέκα Παπαρήγα, στις 15:30 με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και στις 16: 45 με τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι συναντήσεις, κλείστηκαν χθες το απόγευμα σε τηλεφωνικές επικοινωνίες, κατά την οποίες συνεργάτες του πρωθυπουργού ενημέρωσαν τους αρχηγούς των κομμάτων για την πρόθεση του κ. Παπανδρέου να συναντηθεί μαζί τους.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε πάντως σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι θα προσέλθει στο διάλογο αλλά δεν θα δώσει τη συναίνεσή της στις προτάσεις της κυβέρνησης.

Άρνηση από ΝΔ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, εισέπραξε την Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών, καθώς απορρίφθηκε η πρόσκληση για διάλογο που είχε απευθύνει αναφορικά τη σύνταξη του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής.

Η κυβέρνηση δεν αναζητά συνομιλητές αλλά «συνενόχους» για την επιβολή νέων μέτρων, παρατήρησε από τη ΝΔ ο Χρήστος Σταϊκούρας.

«Εάν πηγαίναμε στο διάλογο θα κοροϊδεύαμε και τη κυβέρνηση και το λαό, σχολίασε η Αλέκα Παπαρήγα, επισημαίνοντας ότι το ΚΚΕ πολεμά την πολιτική της κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση καμώνεται πως προσκαλεί τα κόμματα σε διάλογο», σχολίασε από την πλευρά του ο πρόεδρος, Αλέξης Τσίπρας.

«Κανείς δεν δικαιούται να λείπει από αυτόν τον διάλογο. Όλα τα κόμματα πρέπει να συμβάλλουν στον διάλογο και να αναλάβουν τις ευθύνες τους», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ) για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 - 2015.

Πηγή: newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags