Facebook Pixel «Παπανδρέου όπως Θάτσερ!»
Life
| 2011-03-10 15:01:00

«Παπανδρέου όπως Θάτσερ!»

«Παπανδρέου όπως Θάτσερ!»

Την παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στα πρότυπα της Θάτσερ στην Αγγλία, αναμένεται να ζητήσει με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό ο Σταύρος Αδαμίδης!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SentraGoal πολύ σύντομα ο Σταύρος Αδαμίδης αναμένεται να αποστείλει ανοικτή επιστολή στον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, με την οποία θα ζητάει να αναλάβει προσωπικά την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναφέροντας μάλιστα το παράδειγμα της Θάτσερ στην Αγγλία. Η επιστολή θα κοινοποιηθεί και στους κ.κ. Γερουλάνο, Μπιτσαξή και Πιλάβιο.

Η ΑΕΚ μέσω του προέδρου της θα καταγράψει την κατάσταση που επικρατεί, θα τονίσει πως «δεν πάει άλλο» και θα ζητήσει από τον κ. Παπανδρέου να λύσει «εδώ και τώρα το θέμα», αναλαμβάνοντας προσωπικά δράση.

Το πρωί εξάλλου, οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ σχολίαζαν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η ΑΕΚ έχει πέσει και στο παρελθόν θύμα της παράγκας. Οταν βγαίναμε τον Σεπτέμβριο και τα λέγαμε και τονίζαμε πως το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να τελειώσει, ο κ. Μαρινάκης και οι φίλοι του μας έλεγαν ότι υποβαθμίζουμε το προϊόν. Ποιο προϊόν; Το ανύπαρκτο;».

Μάλιστα, οι ίδιοι άνθρωποι τόνιζαν πως τα όσα αποκαλύπτονται δεν αποτελούν έκπληξη για τους ίδιους, αφού η ατμόσφαιρα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο είναι τέτοια που όλα είναι λίγο - πολύ αναμενόμενα.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags