Facebook Pixel "Θα διώξω τους μετανάστες"
Life
| 2011-03-13 10:00:00

"Θα διώξω τους μετανάστες"

"Θα διώξω τους μετανάστες"

Δεν έχει πειστεί ότι μια σύμπραξη του κόμματός του με τη ΝΔ θα ήταν «το πλέον συμφέρον σενάριο», ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής» δηλώνει ότι δεν ζητά συνεργασία από κανέναν, αλλά για όποιον θέλει να συνεργαστεί μαζί του, έχει «διεύθυνση και τηλέφωνο» και δεν είναι «άνθρωπος που κατεβάζει ρολά».

Επίσης επανέλαβε ότι τάσσεται υπέρ του μνημονίου. «Δεν μετανιώνω για το μνημόνιο. Είμαι περήφανος που υπάρχει σήμερα η Ελλάδα και με τη δική μου ψήφο. Δεν θα υπήρχε. Θα είχαμε πτωχεύσει και θα είχαμε τελειώσει από πέρυσι το Μάιο», λέει χαρακτηριστικά, ενώ θεωρεί «απαραίτητη διαδικασία την αναδιάρθρωση».

Ο Γ. Καρατζαφέρης εμφανίστηκε για άλλη μια φορά κατηγορηματικός στο θέμα των μεταναστών λέγοντας: «Εγώ θα τους διώξω. Από την πρώτη ημέρα που θα είμαι στην κυβέρνηση, θα τους διώξω. Όπως παράνομα ήρθαν, έτσι θα φύγουν. Δηλαδή, όταν λέω θα τους διώξω εννοώ ότι θα κρατήσουμε όσους συμφωνήσουμε στο Κοινοβούλιο. Δηλαδή 2%, 2,5% ναι, 200.000 ναι, αλλά όχι δύο εκατομμύρια».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κάλεσε τον Πρωθυπουργό να προχωρήσει σε ανασχηματισμό, λέγοντας ότι «αυτό το ‘’μόρφωμα’’ που έχει συνθέσει ως κυβέρνηση δεν τραβάει. Να τολμήσει να κάνει αλλαγές».

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags