Facebook Pixel Επεισόδια κατά την επίσκεψη Παπανδρέου στη Σύρο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-03-21 17:04:00

Επεισόδια κατά την επίσκεψη Παπανδρέου στη Σύρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια κατά την επίσκεψη Παπανδρέου στη Σύρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί στην Ερμούπολη της Σύρου! Διαδηλωτές, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Μιαούλη, επιχείρησαν να πλησιάσουν το κτίριο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, όπου βρισκόταν ο πρωθυπουργός.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμείς που είχαν πάρει μέτρα ασφαλείας στο κτίριο, εμπόδισαν τους διαδηλωτές και προκλήθηκαν επεισόδια. Οι αστυνομικοί για να τους απωθήσουν έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, με αποτέλεσμα σύμφωνα με πληροφορίες να τραυματιστούν δύο άτομα. Τα επεισόδια δεν πήραν μεγαλύτερες διαστάσεις.

Στο επίκεντρο της επίσκεψης Παπανδρέου στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων είναι η αναπτυξιακή πορεία των νησιών. Ξεκίνησε το πρόγραμμά του στο νησί με επίσκεψη στα Ναυπηγεία «Νεώριον» στην Ερμούπολη. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, όπου πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τα υπόλοιπα επιμελητήρια των Κυκλάδων.

Αργότερα ο πρωθυπουργός θα έχει σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Στο επίκεντρο της επίσκεψης Παπανδρέου είναι η αναπτυξιακή πορεία των νησιών.

Πηγή: tanea.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags