Facebook Pixel «Χρυσές εποχές» για Μπερλουσκόνι!
Life
| 2011-03-29 18:05:00

«Χρυσές εποχές» για Μπερλουσκόνι!

«Χρυσές εποχές» για Μπερλουσκόνι!

Άκρως εντυπωσιακή αύξηση παρουσιάζουν τα εισοδήματα του Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με την τελευταία φορολογική του δήλωση που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο μαζί με των υπολοίπων βουλευτών και γερουσιαστών της Ιταλίας.
 

Ο Καβαλιέρε κατέθεσε φορολογική δήλωση συνολικού ύψους 40.897.004 ευρώ. Σε σχέση με το 2009, όταν είχε δηλώσει 23.057.981, η αύξηση ήταν της τάξεως του 77%!

Από τη φορολογική δήλωση προκύπτει επίσης ότι ο μεγιστάνας-πρωθυπουργός είναι «χωρισμένος», ενώ δεν γίνεται αναφορά σε αγορά νέων ακινήτων, θαλαμηγών, η εταιρικών κεφαλαίων.

Ο Μπερλουσκόνι κατά συνέπεια παραμένει μακράν ο πλουσιότερος πολιτικός του ιταλικού Κοινοβουλίου.

Μεταξύ της ομάδας των υπουργών του «μίστερ τιβί», ο πιο εύπορος είναι ο υπουργός Άμυνας Ινιάτσιο Λα Ρούσα, ο οποίος κατέθεσε φορολογική δήλωση 374.461 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τον μεγάλο πολιτικό αντίπαλο του Καβαλιέρε, τον επίσης κεντροδεξιό πρόεδρο της Βουλής Τζανφράνκο Φίνι, οι συνολικές του απολαβές «σταματούν» στις 186.563 ευρώ.

Σύμφωνα με το αμερικανικό οικονομικό περιοδικό Forbes, σε διεθνή κλίμακα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι ο 118ος πλουσιότερος άνδρας του κόσμου.

Πηγή: Tanea.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags