Facebook Pixel Τα λεφτά μας πίσω, ρε!
Life
| 2013-10-07 21:01:00

Τα λεφτά μας πίσω, ρε!

Τα λεφτά μας πίσω, ρε!

Ο Ντόπερμαν Βασίλης Γαλούπης παίρνει αφορμή από το ιντριγκαδόρικο σκάνδαλο του εκατομμυριούχου Τσοχατζόπουλου κι αγγίζει το τεράστιο θέμα της διαφθοράς στο δημόσιο χρήμα! 

Βλέπεις ειδήσεις και σε κοντοζυγώνει κάθε φορά εγκεφαλικό. Όπως χθες κι απόψε για παράδειγμα, μ’ αυτή την περίπτωση του ζεύγους Τσοχατζοπούλου. Μια τόσο σοβαρή υπόθεση δημοσίου συμφέροντος φτάνει να παρουσιάζεται ήδη από τα κανάλια σαν… κουτσομπολίστικη. Μας λένε τι καναπέδες αγόραζε η μαντάμ, πόσα ξόδευε για γόβες και κιλότες, τι αμάξι έκανε παραγγελία ο Άκης, τι σπιταρόνες αγοράζανε…

Πού πήγαν τα λεφτά; Αυτό δεν ρώταγε ο γιός του Ανδρέα Παπανδρέου πριν δώσει την απάντηση με την μνημειώδη ατάκα του «λεφτά υπάρχουν»;

Και μετά μας είπε σαν παπατζής πολιτικός κι αυτός «εδώ λεφτά, εκεί λεφτά, πού είναι τα λεφτά;».

Το μεταξωτό σώβρακο!

Εμένα, λοιπόν, ένα πράγμα με ενδιαφέρει μόνο. Το αποτέλεσμα! Ούτε τι μεταξωτό σώβρακο αγόραζε ο Τσοχατζόπουλος και ο κάθε νεόπλουτος Τσοχατζόπουλος, ούτε πως πετούσε τα λεφτά  η μεγαλοπιασμένη Τσοχατζοπούλαινα.

Αν η δικαιοσύνη αποφανθεί ότι έχουν προέλθει χρήματα από παράνομες δραστηριότητες και σε βάρος του δημοσίου, τότε τα λεφτά αυτά θα πρέπει να ξαναμπούνε πίσω στο δημόσιο ταμείο. Στο δικό μου και δικό σου ταμείο. Αυτό με ενδιαφέρει. Και μόνο!

Η συνέχεια στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags