Facebook Pixel Ένταση με Κασιδιάρη στον Πειραιά για τον Σταυρό!
Life
| 2014-01-06 20:21:00

Ένταση με Κασιδιάρη στον Πειραιά για τον Σταυρό!

Ένταση με Κασιδιάρη στον Πειραιά για τον Σταυρό!

Δεν κάλεσαν τον Κασιδιάρη στην εξέδρα των επισήμων στον Πειραία και τσαντίστηκε - «Ούτε την 17Ν καλέσαμε», απαντά ο Δήμος.

Για ακόμη μια φορά διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, επειδή ο δήμαρχος Πειραιά δεν προσκάλεσε τον χρυσαυγίτη βουλευτή στην εξέδρα των επισήμων για τον καθαγιασμό των υδάτων στον Πειραιά.

Οταν ο Ηλίας Κασιδιάρης θέλησε να περάσει στην εξέδρα των επισήμων, οι Λιμενικοί δεν του το επέτρεψαν με αποτέλεσμα να ενοχληθεί, ωστόσο σύμφωνα με το newsit η απάντηση του δημάρχου ήταν άμεση, καθώς κύκλοι του δημάρχου Πειραιά είπαν: «Ούτε τη 17 Νοέμβρη καλέσαμε, θα του στείλουμε γράμμα στη φυλακή».

Νωρίτερα πάντως, μετά τον αγιασμό των υδάτων ο Ηλίας Κασιδιάρης ρωτήθηκε γιατί δεν του επετράπη η είσοδος είπε πως «είναι πάγια αρχή του κόμματος, δεν πηγαίνουμε στις εξέδρες επισήμων». Αλλά συνέχισε καταγγέλλοντας του δήμους Αθήνας και Πειραιά γιατί «παράτυπα δεν καλούν ποτέ τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Πολύ σύντομα, από τις 25 Μαΐου και μετά, η Χρυσή Αυγή θα διοικεί τους μεγάλους δήμους και όλα αυτά θα αλλάξουν».

Στη δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη κλήθηκε να τοποθετηθεί ο δήμαρχος Πειραιά, που τόνισε πως «δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε ανθρώπους που προσβάλουν την Ορθοδοξία και τη χώρα με τις πράξεις τους».


Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags