Facebook Pixel Άγριος καβγάς Καμμένου με Ραχήλ Μακρή!
Life
| 2014-03-28 16:46:00

Άγριος καβγάς Καμμένου με Ραχήλ Μακρή!

Άγριος καβγάς Καμμένου με Ραχήλ Μακρή!

Με ...ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί μοιάζει η κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η ανεξαρτητοποίηση δύο βουλευτών, είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς ανάμεσα στον πρόεδρο, Πάνο Καμμένο και τη βουλευτή, Ραχήλ Μακρή.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδόδη, ο τηλεφωνικός... καβγάς σημειώθηκε χθες (27/3), την ώρα που η Ραχήλ υπερασπιζόταν ραδιοφωνικώς τον πρόεδρό της μετά την ανεξαρτητοποίηση δύο βουλευτών, της κυρίας Χρυσούλας Γιαταγάνα και του κ. Κ. Γιοβανόπουλου.

Ξαφνικά χτυπά το κινητό της κυρίας Μακρή και ακούγεται οργίλη η φωνή του αρχηγού της: "Πας να μου διαλύσεις το κόμμα με αυτά που κάνεις" της είπε.

Η κυρία Μακρή, που δεν σηκώνει τέτοιες φωνές, τη στιγμή μάλιστα που υπερασπιζόταν τον κ. Καμμένο, του απάντησε: "Εγώ θα σου διαλύσω το κόμμα ή..." και σταμάτησε εκεί, δεν προχώρησε - ίσως να σκέφτηκε το Πειθαρχικό.

Ο κ. Καμμένος όμως επέμεινε λέγοντάς της: "Διαδίδεις ότι θα φύγει και τρίτος βουλευτής, είναι πράγματα αυτά; Να σταματήσεις να τα λες".

Η Ραχήλ αυτή τη φορά τα πήρε στο κρανίο και του είπε: "Ισα-ίσα, με το να προειδοποιήσω ότι φεύγει και τρίτος βουλευτής σταμάτησα την ανεξαρτητοποίηση της Ελένης Ξουλίδου. Έτοιμη ήταν".

Ο κ. Καμμένος πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση: "Τι είναι αυτά που λες; Σήμερα η Ξουλίδου έκανε δήλωση ότι παραμένει πιστή στο κόμμα".

Και η τηλεφωνική συνομιλία σταμάτησε εκεί, με τη Ραχήλ να επιμένει ότι, αν δεν δημοσιοποιούσε πως φεύγει και τρίτος βουλευτής, πιθανόν η κυρία Ξουλίδου (βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης) να έφευγε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags