Facebook Pixel ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΝΔ στηρίζει τον Μώραλη!!!
Life
| 2014-04-11 09:45:00

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΝΔ στηρίζει τον Μώραλη!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΝΔ στηρίζει τον Μώραλη!!!

Ο Αποδυτηριάκιας αποκαλύπτει στον sportdog το σχέδιο του πρωθυπουργού για τη δημαρχεία στον Πειραιά - Ποιο απίστευτα υψηλό ποσοστό δείχνει το πρώτο γκάλοπ;

Δεν υπάρχει κανένας Μιχαλολιάκος για τη ΝΔ. Από ημέρα σε ημέρα όλο και απογυμνώνεται από κομματικά στηρίγματα ο δήμαρχος Πειραιά, ο οποίος άλλωστε ακόμα δεν έχει λάβει το χρίσμα από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Απεναντίας, επαγγελματικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος φόρα παρτίδα δουλεύουν ανοικτά υπέρ της υποψηφιότητας Γιάννη Μώραλη.

Είναι ολοφάνερο ότι ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να "απαλλαγεί" από τον πρώην υπουργό Βασίλη Μιχαλολιάκο. Συμβαίνουν κι αυτά. Δήμαρχος εκλεγμένος με τη φανέλλα της ΝΔ, για λόγους που έχουν σχέση με τη διαχείριση του δήμου επί θητείας του, να έχει εγκαταλειφθεί από το ίδιο του το κόμμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το γραφείο του υπουργού παιδείας Αρβανιτόπουλου, και βουλευτή Πειραιώς, ανθρώπου της απολύτου εμπιστοσύνης του Σαμαρά, προσεγγίζουν επώνυμους Πειραιώτες για να τους στρατεύσουν στο ψηφοδέλτιο Μώραλη.

Προς το παρόν ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ δεν δρα ...κομματικά, αλλά με το φερετζέ του Ολυμπιακού! "Να φτιάξουμε τον Πειραιά σαν φίλαθλοι του Ολυμπιακού, όχι σα νεοδημοκράτες!". Το παραμύθι. Στην πραγματικότητα η γραμμή είναι ξεκάθαρη. Να γλυτώσουμε από τον Μιχαλολιάκο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤA υψηλό ποσοστό παίρνει ο Μώραλης σύμφωνα με το πρώτο γκάλοπ, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags