Facebook Pixel Αρρωστημένο βίντεο παρακινεί τους νέους να ψηφίσουν!
Life
| 2014-05-13 18:10:00

Αρρωστημένο βίντεο παρακινεί τους νέους να ψηφίσουν!

Αρρωστημένο βίντεο παρακινεί τους νέους να ψηφίσουν!

Ένας "σούπερ-ήρωας" που όμως δρα σαν σεξομανής serial killer, κάνει ομαδικό σεξ και ξυλοφορτώνει όσους παραμελούν τα καθήκοντά τους ως πολίτες.

Ενώ όλες οι χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης βρίσκονται λίγο πριν την ημέρα των Ευρωεκλογών και αγωνιούν για τα ποσοστά συμμετοχής των Ευρωπαίων πολιτών σχεδόν όσο και για το αποτέλεσμα της κάλπης, καθώς τα μηνύματα δεν είναι ενθαρρυντικά, η Βουλή της Δανίας, το... προχώρησε ένα βήμα παρά πέρα.

Ενέκρινε την κυκλοφορία ενός βίντεο, που σκοπό είχε να παρακινήσει τους νέους της χώρας να προσέλθουν στις κάλπες, φαίνεται όμως πως στην προσοπάθειά της να μιλήσει στην "γλώσσα των νέων", το πράγμα κάπως... ξέφυγε!

Το βίντεο είναι γυρισμένο ως καρτούν και έχει για πρωταγωνιστή τον "Voteman" ("Ψηφοφόρος"), ο οποίος τιμωρεί όσους δεν πηγαίνουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Το πώς είναι σχεδιασμένο όμως το καρτούν και οι λεπτομέρειες που το διανθίζουν είνα που προκάλεσε τέτοιες αντιδράσεις, που τελικά η Βουλή αναγκάστηκε να το αποσύρει, μία μόλις μέρα μετά την κυκλοφορία του στο YouTube.

Οι ηπιότεροι χαρακτηρισμοί ήταν πως είναι προκλητικό, ενώ οι περισσότεροι που το σχολίασαν στο Διαδίκτυο έγραψαν εκφράσεις όπως "αισχρό", "αρρωστημένο", "ανήθικο" κλπ.

Από την αρχή, οι τηλεθεατές "μπαίνουν στο νόημα": ο Voteman είναι στο κρεβάτι γυμνός με τέσσερις γυναίκες, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα, και πρέπει να επέμβει. Όσον αφορά στην τιμωρία όσων απέχουν από τις εκλογές; Αποκεφαλισμός! Και όχι μόνο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags