Facebook Pixel Αποφάσισαν όλοι αποχή από τις εκλογές!
Life
| 2014-05-17 18:10:00

Αποφάσισαν όλοι αποχή από τις εκλογές!

Αποφάσισαν όλοι αποχή από τις εκλογές!

Το παράδειγμα των κατοίκων του Βελβεντό ακολουθούν οι κάτοικοι του Αγ. Ευστρατίου και επιλέγουν να απέχουν από τις κάλπες.

Αυτή τη φορά, όμως, αιτία της επιλογής τους δεν είναι το σχέδιο του "Καλλικράτη" και η ενοποίηση του δήμου τους, αλλά η στέρηση βασικών δικαιωμάτων, όπως η έλλειψη πρόνοιας, από πλευράς Πολιτείας και η απουσία γιατρού.

Κανένας κάτοικος του Αγίου Ευστρατίου δεν θα ψηφίσει στις περιφερειακές εκλογές, αλλά και στις ευρωεκλογές, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός πως το νησί έχει μείνει χωρίς γιατρό εδώ και δύο μήνες.

Η απόφαση αποχής από τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές πάρθηκε μετά από πρόταση του δημάρχου, την οποία και υποστήριξαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί με τους κατοίκους του χωριού.

Οι κάτοικοι προετοιμάζονται και για δυναμικότερες κινητοποιήσεις, μέχρις ότου βρεθεί λύση στο πρόβλημα και διοριστεί γιατρός στο νησί.

"Οι κάτοικοι του Αϊ-Στράτη, αισθανόμενοι την πλήρη εγκατάλειψη και την αδιαφορία της κυβέρνησης στο θέμα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ευρισκόμενοι για δεύτερο μήνα χωρίς γιατρό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν στις περιφερειακές εκλογές και στις ευρωεκλογές", τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, Χαράλαμπος Μακρής.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags