Facebook Pixel Αυτούς στηρίζει η ΝΔ στον β' γύρο των εκλογών!
Life
| 2014-05-19 18:26:00

Αυτούς στηρίζει η ΝΔ στον β' γύρο των εκλογών!

Αυτούς στηρίζει η ΝΔ στον β' γύρο των εκλογών!

Την απόφαση της ΝΔ να στηρίξει στον β' γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών τον Γιάννη Σγουρό για την Περιφέρεια Αττικής και τον Γιώργο Καμίνη για τον Δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

"Δεν στηρίζουμε υποψήφιους που ζητούν την ανατροπή της κυβέρνησης, στηρίζουμε τον κ. Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής και τον κ. Καμίνη στο Δήμο Αθηναίων", ανέφερε.

Σε δηλώσεις του τόσο στο Mega όσο και στον Σκάι, ο κ. Κεδίκογλου τόνισε πως ζητούμενο για την κυβέρνηση είναι "να διατηρηθεί η σταθερότητα" και "να συνεχίσουμε την πορεία για έξοδο από την κρίση".

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών, σημείωσε πως δεν προσφέρεται για πανηγυρισμούς.

Επέκρινε, δε, τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως προσπαθεί να προτάξει την πρώτη θέση της Ρένας Δούρου στην Αττική παρά το γεγονός ότι το ποσοστό που αποσπά είναι χαμηλότερο κατά 7 μονάδες σε σχέση με το ποσοστό του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές.

Ο κ. Κεδίκογλου απέφυγε να εκφράσει ξεκάθαρη στήριξη στον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Β.Μιχαλολιάκο που περνά δεύτερος στον β' γύρο.

"Ο κ. Μιχαλολιάκος ανήκει στη ΝΔ, αλλά κανείς δεν ζητά ψήφο ανατροπής της κυβέρνησης", είπε χαρακτηριστικά.

Σε διευκρινιστική του δήλωση, και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου λίγο αργότερα, ο κ. Κεδίκογλου υποστήριξε πως "δεν έχει αλλάξει κάτι" και ότι είναι γνωστό πως από τον α' γύρο η ΝΔ έχει εκφράσει τη συμπαράστασή της στον Β. Μιχαλολιάκο.

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags