Facebook Pixel Αποθέωση Μαρινάκη, Μώραλη στον Πειραιά!
Life
| 2014-05-25 22:27:00

Αποθέωση Μαρινάκη, Μώραλη στον Πειραιά!

Αποθέωση Μαρινάκη, Μώραλη στον Πειραιά!

Με συνθήματα και καπνογόνα υποδέχθηκαν οι δημότες του Πειραιά τον νέο δήμαρχο, Γιάννη Μώραλη και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο συνδυασμός "Πειραιάς Νικητής" θριαμβεύει στις αυτοδιοικητικές εκλογές!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγινε δεκτός από τον κόσμο με το σύνθημα "είναι τρελός ο πρόεδρος". Εμφανώς συγκινημένος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και δημοτικός σύμβουλους Πειραιά πια, αφιέρωσε αυτή "τη μεγάλη νίκη στον πατέρα μου. Σας καλώ όλους να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο Πειραιά, για να είναι χαρούμενα τα παιδιά του Πειραιά. Σας ευχαριστώ όλους. Να ξέρετε ότι εμείς αγκαλιάζουμε όλους τους Πειραιώτες. Είμαστε όλοι μαζί για το καλό του Πειραιά".

Ο νέος δήμαρχος Γιάννης Μώραλης δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Πειραιώτες. Αυτούς που μας ψήφισαν και αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Είναι βέβαιο και το γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε πολλή δουλειά και δύσκολο έργο. Έχουμε αστείρευτες δυνάμεις και θα πετύχουμε. Θέλω να ευχαριστήσουν όλον τον συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής", τους συνεργάτες, τους συμβούλους μας γι' αυτόν τον ωραίο αγώνα που δώσαμε τις τελευταίες 40 ημέρες. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και πάνω απ' όλους τη μητέρα μου και τον πατέρα μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags