Facebook Pixel Δήλωση-σοκ πολιτικού: "Ήμουν ζιγκολό, δεν χρησιμοποίησα προφυλακτικό"! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-06-28 20:26:00

Δήλωση-σοκ πολιτικού: "Ήμουν ζιγκολό, δεν χρησιμοποίησα προφυλακτικό"! (ΦΩΤΟ)

Δήλωση-σοκ πολιτικού: "Ήμουν ζιγκολό, δεν χρησιμοποίησα προφυλακτικό"! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να πλήρωνε πολλές από τις ερωτικές συντρόφους του ως αντάλλαγμα για μια πολύ καυτή βραδιά, δε συνέβαινε το ίδιο και με γνωστό πολιτικό, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν υπήρξε ζιγκολό!

Ο γερουσιαστής της Φόρτζα Ιτάλια, Αντόνιο Ράτζι, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, δήλωσε:"Δεν πλήρωσα ποτέ για να κοιμηθώ με μία γυναίκα. Αντιθέτως εκείνες με πλήρωναν για σεξ. Αλλά όχι με χρήματα".

Ο Ράτζι, ο οποίος είναι γνωστός στην Ιταλία για τις γκάφες του, είχε και στο παρελθόν ισχυριστεί ότι ήταν... μαγνήτης γυναικών, αλλά μόνο τώρα υποστήριξε ότι ήταν ζιγκολό.

"Όταν ήμουν νέος υπήρξα αστέρας του rock' n roll και οι γυναίκες πλήρωναν για να κοιμηθούν μαζί μου. Δεν μου έδιναν χρήματα, αλλά δώρα και δείπνα", εξήγησε ο Ιταλός γερουσιαστής, ο οποίος αποκάλυψε μάλιστα ότι δεν χρησιμοποίησε ποτέ προφυλακτικό.

Αν κρίνουμε από την εμφάνιση που είχε στα νιάτα του ο "Αντώνης" .... μάλλον οι γυναίκες ξάπλωναν μαζί του γιατί είχε άλλα χαρίσματα και όχι για τα αγγελικά χαρακτηριστικά του!!!

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags