Facebook Pixel Δεν είναι αργά για δεύτερη καριέρα
Life
| 2011-05-03 13:39:00

Δεν είναι αργά για δεύτερη καριέρα

Δεν είναι αργά για δεύτερη καριέρα

O Kώστας Καίσαρης προτείνει στους πολιτικούς να αλλάξουν επάγγελμα και να ασχοληθούν με την ηθοποιία μια και είναι καλoί στην υποκριτική.

Aναλυτικά το άρθρο του:

ΜΕ δεδοµένο ότι όλοι οι πολιτικοί παίζουν ρόλους και λένε ψέµατα, µια ικανότητα στην υποκριτική την έχουνε. Είτε αυτή είναι έµφυτη είτε την έχουν εξασκήσει στην πορεία. Ο Νικητιάδης, στην προκειµένη περίπτωση, έχει και το πλεονέκτηµα της φάτσας.

Ετσι και βάλεις δίπλα δίπλα τη φωτογραφία του µε του Φερναντέλ (Γάλλος κωµικός του περασµένου αιώνα) µπερδεύεσαι: Ποιος µοιάζει µε ποιον; Ο Φερναντέλ µε τον υφυπουργό Τουρισµού και Αθλητισµού ή ο υφυπουργός µε τον Φερναντέλ; Επειδή, λοιπόν, έρχονται δύσκολοι καιροί για τους πολιτικούς, ας το έχει υπόψη του. Ποτέ δεν είναι αργά για µια δεύτερη καριέρα.

Να γίνει δηλαδή και µια φορά το αντίστροφο. Τόσοι και τόσοι είναι οι ηθοποιοί που µεταπηδήσανε από το σανίδι στην πολιτική: Από τον Λυκούργο Καλλέργη του ΚΚΕ, µέχρι τον Γιώργο Βασιλείου, τον αστυνόµο Θεοχάρη της «Λάµψης». Αν δεν βγει, λοιπόν, στις επόµενες εκλογές ο Νικητιάδης, δεν χάνει τίποτα να δοκιµάσει.

Να δούµε κι έναν πολιτικό να γίνεται ηθοποιός. Οταν µάλιστα, όπως είπαµε, από φάτσα γράφει στον φακό. Και τα λέει και καλά µάλιστα. Οπως στην πρόσφατη εµφάνισή του στην εκποµπή του Θωµαΐδη όταν πέταξε την ατάκα «έχω την αίσθηση ότι στην υπόθεση των στηµένων παιχνιδιών το µαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο». Αφού, λοιπόν, παίζει τόσο καλά το ρόλο του σαν πολιτικός, γιατί να µην τον παίξει και σαν ηθοποιός; Αυτή η σύσκεψη που συγκάλεσε χθες µε τον Μπιτσαξή και τον Πιλάβιο τι ήτανε; Θέατρο ήτανε. «Μίµηση πράξεως» όπως λέει κι ο Γεωργουσόπουλος.

Δήθεν ότι κάτι κάνουµε. Παριστάνουµε τους αρµόδιους και τους υπεύθυνους ότι µετά τα γεγονότα του τελικού θα λύσουµε άπαξ διά παντός το θέµα της βίας στα γήπεδα. Ρόλο έπαιζε ο Φερναντέλ στο «Δον Καµίλο», ρόλο παίζει κι ο Νικητιάδης σαν υπουργός. Η υποκριτική τέχνη είναι µία. Είτε την ασκείς στο σανίδι είτε στο υπουργικό γραφείο. Δεν έχει διαφορά.

Ας ρωτήσει τον σύντροφό του, τον Γιάννη Βούρο, να του το επιβεβαιώσει. Στην πολιτική, µάλιστα, χρειάζονται πολλές περισσότερες ικανότητες. Πόσους χωράει ένα θέατρο; Τρακόσους; Πεντακόσους; Τόσους έχεις απέναντί σου. Σαν πολιτικός, όµως, έχεις να κάνεις µε χιλιάδες κόσµο. Ο ανταγωνισµός είναι πολύ πιο σκληρός από το θέατρο. Τρακόσους χωράει όλους κι όλους η Βουλή. Μόνο αν έχεις ταλέντο θα εκλεγείς και θα µπεις µέσα.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags