19/12/10 - 02:33

Με Παπανδρέου και Μαζέμπε για κούρεμα…

Αποκάλυψε χθες μια κυριακάτικη πολιτική εφημερίδα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την γυναίκα του και την κόρη του πήγαν για κούρεμα σε ένα «κομμωτήριο των πλουσίων», όπως το λένε, στο Ψυχικό και ξόδεψαν οικογενειακώς 700 ευρώ σε τέτοιες δύσκολες εποχές για όλη τη χώρα. Παρά ταύτα, δεν φυτρώνει τρίχα στο κεφάλι του πρωθυπουργού…

Με Παπανδρέου και Μαζέμπε για κούρεμα…
38.346views 0shares

Αν, λοιπόν, ζούσαν στην Ελλάδα οι παίκτες της Κονγκολέζικης Μαζέμπε, που έπαιξε απόψε με την Ίντερ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στο Άμπου Ντάμπι, πόσα λεφτά θα χρειαζόταν ο Μπότος για να τους πάει στο κομμωτήριο; Μια περιουσία θα του στοίχιζε του μάνατζερ, ακόμα κι αν επέλεγε ένα φτηνότερο μπαρμπέρικο.

Περισσότεροι από τους μισούς παίκτες της αφρικάνικης ομάδας δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο πλούσιο μαλλί τους και, δικαιολογημένα, άστραψαν τα φλας των φωτογράφων. Πέρα, δηλαδή, από καλοί ποδοσφαιριστές έχουν τον τρόπο τους να κερδίζουν την μάχη του life style.

Και, μάλιστα, όπως θα δείτε στο φωτορεπορτάζ, έχουν δημιουργήσει και μόδα στους οπαδούς τους, που τους ακολούθησαν από το Κονγκό μέχρι το Άμπου Ντάμπι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ