Facebook Pixel Βόμβα Κασιδιάρη με νέο ηχητικό για Σαμαρά! (Audio)
Life
| 2014-12-10 22:32:00

Βόμβα Κασιδιάρη με νέο ηχητικό για Σαμαρά! (Audio)

Βόμβα Κασιδιάρη με νέο ηχητικό για Σαμαρά! (Audio)

Ηχητικό ντοκουμέντο έδωσε στη Βουλή ο προφυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης. «Πες στον ψηλό τον παναθηναϊκάκια να τους γαμ@@σει». Ακούστε το!

Την παρέμβαση του ίδιου του Πρωθυπουργού στη δικαιοσύνη προκειμένου να φυλακιστούν χρυσαυγίτες βουλευτές κατήγγειλε ο προφυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης από τη Βουλή.

Ο χρυσαυγίτης μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Κοινοβούλιο προκειμένου να τοποθετηθεί επί της άρσης της ασυλίας του για την υπόθεση Μπαλτκάκου.

Αναφέρθηκε σε ηχητικό απόσπασμα στο οποίο κατά τον ίδιο ακούγεται η φωνή ανώτατου κυβερνητικού στελέχους (κατονόμασε αργότερα τον Αντώνη Σαμαρά) ο οποίος έχει διάλογο με ανώτατο παράγοντα της Δικαιοσύνης.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

 




«Πες στον ψηλό τον παναθηναϊκάκια τους τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει». Το απόσπασμα αυτό που ανέγνωσε ο Κασιδιάρης έχει αναρτηθεί σε ρωσικά και κινεζικά δίκτυα και όπως εξήγησε ο ίδιος αμέσως μετά από αυτή την εντολή ο ανακριτής προφυλάκισε τους Μπούκουρα, Γερμενή, Ηλιόπουλο.

«Αυτός είναι ο χυδαίος και αλήτης πρωθυπουργός που δίνει εντολές σε δικαστές πρέπει να φορέσει χειροπέδες και να λογοδοτήσει» ξέσπασε ο Ηλίας Κασιδιάρης προκαλώντας τη αντίδραση του προεδρεύοντα Γιάννη Τραγάκη.

Εκείνος όμως συνέχισε απτόητος. «Ο Σαμαράς υπέγραψε για να μην μιλάνε ελεύθερα οι βουλευτές» δήλωσε και προειδοποίησε ότι παρά τον πόλεμο που δέχεται η οργάνωση θα μείνει ζωντανή. «Η Χρυσή Αυγή χτυπήθηκε αλλά άντεξε. Θα εξέλθει αναβαπτισμένη από όλη αυτή την περιπέτεια και το βράδυ των εκλογών που θα καταρρέουν οι Σαμαράς –Βενιζέλος εμείς θα ξαναβγούμε βουλευτές μέσα από την φυλακή».

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags