Facebook Pixel Μήπως ο κερδισμένος είναι ο Σαμαράς;
Life
| 2015-01-26 13:15:00

Μήπως ο κερδισμένος είναι ο Σαμαράς;

Μήπως ο κερδισμένος είναι ο Σαμαράς;

Ο Αποδυτηριάκιας βλέπει λίγο διαφορετικά το αποτέλεσμα των εκλογών και εξηγεί στον SportDog για ποιο λόγο μπορεί τελικά ο μεγάλος νικητής να μην είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν το συζητάμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς απέτυχε σαν πρωθυπουργός και σαν αρχηγός της ΝΔ. Κι αυτή η εκτίμηση δεν έχει σχέση με το τι ψάρια έπιασε στις εκλογές. Σε παρακαλώ. Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά.

Οι εκλογές είναι μια ιστορία ασόβαρη. Είναι της πλάκας όποιος παίρνει τις εκλογές σαν κριτήριο επιτυχίας, αποτυχίας. Τότε πώς είναι δυνατόν ο πετυχημένος να είναι μετά αποτυχημένος; Και ο αποτυχημένος, να θεωρείται μετά πετυχημένος. Να χάνει ο Καραμανλής π.χ. ή, ο Παπανδρέου και μετά να κερδίζει τις εκλογές. Και ανάλογα να τον θεωρείς νικητή ή, χαμένο.

Ο Σαμαράς έχασε τις εκλογές. Είναι και αποτυχημένος, όμως; Εδώ σε θέλω. Μήπως ο Αντουάν είναι ο μεγάλος πετυχημένος των εκλογών του 2015; Αρκεί, βέβαια, να αντέξει στη ΝΔ. Να μην αμφισβητηθεί εσωκομματικά, όχι εξωκομματικά.

Μέγας νικητής θα ΄ναι ο Σαμαράς αν αποτύχει ο Τσίπρας. Όπως το λέω. Αν, δηλαδή, οι δανειστές κι όλο το σύστημα της Ευρώπης κάνουν δύσκολη τη ζωή της Ελλάδος, γιατί μετά να μη βγει από επάνω ο Σαμαράς; Όπως αν ο Τσίπρας δεν αποδειχθεί αντάξιος των περιστάσεων.

Στην περίπτωση αυτή ο Σαμαράς θα μας πει ότι κάνατε μαλακία που με είχατε φτύσει. Κι εγώ είμαι εδώ!

ΠΟΙΟΙ δύο είναι έτοιμοι να διαδεχθούν τον Αντώνη Σαμαρά στη NΔ, αποκαλύπτει ο apodytiriakias

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags