Facebook Pixel Το σχόλιο Άδωνι για όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και την... προσγείωση (ΦΩΤΟ)
Life
| 2015-01-29 23:11:00

Το σχόλιο Άδωνι για όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και την... προσγείωση (ΦΩΤΟ)

Το σχόλιο Άδωνι για όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και την... προσγείωση (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι έγραψε στο twitter ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Η προσγείωση στην πραγματικότητα για τον Σύριζα και τους ψηφοφόρους του ήταν κάπως άγαρμπη ομολογώ», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ανέβασε Link με δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, M. Schulz για την ελληνική κυβέρνηση σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Ιδού τι έλεγαν οι δηλώσεις:

Ασυνήθιστα σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ελληνική κυβέρνηση σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ. Εμφανίστηκε κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο κουρέματος του χρέους, ενώ τόνισε επανειλημμένως ότι δεν γνωρίζει λεπτομερώς τις προτάσεις του κ. Τσίπρα. 

Παράλληλα σημείωσε ότι κατά τη σημερινή του συνάντηση με τον πρωθυπουργό διαφώνησε μαζί του σε πολλά σημεία και υπογράμμισε πως θα πρέπει να βρει συμβιβασμό με την ευρωζώνη σύντομα καθώς πιέζουν τα χρονοδιαγράμματα. 

Σε κάθε περίπτωση ξεκαθάρισε ότι στη νομισματική ένωση τα κράτη έχουν εκχωρήσει αρμοδιότητες κάτι που ισχύει τόσο για την Ελλάδα όσο και για το Βερολίνο, τονίζοντας ότι για κανέναν δεν υπάρχει απόλυτη εθνική κυριαρχία. «Αρα κανείς δεν μπορεί να ακολουθεί το δικό του δρόμο». Διευκρίνισε πάντως πως σε ό,τι έχει σχέ



Πηγή:www.capital.gr


Ιδού και η ανάρτηση:


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags