Facebook Pixel Σκάνδαλο-βόμβα για Μέρκελ-Σόιμπλε, ο ρόλος του Ομπάμα
Life
| 2015-07-06 15:45:00

Σκάνδαλο-βόμβα για Μέρκελ-Σόιμπλε, ο ρόλος του Ομπάμα

Σκάνδαλο-βόμβα για Μέρκελ-Σόιμπλε, ο ρόλος του Ομπάμα

Μετά από ισχυρή παρέμβαση του πρόεδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, να εφαρμόσει σκληρή πολιτική απέναντι στην Άνγκελα Μέρκελ ώστε να δείξει ποιος κάνει κουμάντο στην εξωτερική πολιτική και Άμυνα της ΕΕ, βγαίνουν στο φως τα λερωμένα και άπλυτα Μέρκελ-Σόιμπλε. 

Ο πρόεδρος Ομπάμα ζήτησε να δοθεί στη δημοσιότητα η έκθεση του ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος πριν τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

Μία έκθεση που δείχνει με σαφή τρόπο ότι το ελληνικό χρέος ΔΕΝ είναι βιώσιμο, στηρίζοντας τις ελληνικές απόψεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο εσωτερικό του ΔΝΤ έγινε ο κακός χαμός ανάμεσα στους εκπροσώπους ΗΠΑ και Γερμανίας.

Ο Μ.Ομπάμα λαμβάνει επικρίσεις και πληροφορίες ότι η Καγκελάριος με τη στάση της οδηγεί τα πράγματα σε ολική ρήξη με την Ελλάδα με άγνωστες προεκτάσεις, αφού γνωρίζει τις γεωπολιτικές επιπτώσεις του ελληνικού ζητήματος. Μάλιστα, οι σύμβουλοί του τονίζουν ότι "δεν μπορεί η Καγκελάριος να διαλύσει το δυτικό σύστημα ασφαλείας όπως αυτό οικοδομήθηκε από το 1945 και μετά".

Υπενθυμίζουμε ότι oι ΗΠA μέσω της NSA κρατούν "χειροπόδαρα δεμένη" τη Γερμανία.Τις αποκαλύψεις των WikiLeaks για τις υποκλοπές της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ στην Άνγκελα Μέρκελ, με θέμα την Ελλάδα, έδωσε στη δημοσιότητα χθες εφημερίδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags