Facebook Pixel Επίθεση Βέμπερ σε Τσίπρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2015-07-08 11:58:00

Επίθεση Βέμπερ σε Τσίπρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση Βέμπερ σε Τσίπρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πώς απάντησε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο ευρωκοινοβούλιο.

"Τι θα πείτε στον Πορτογάλο αγρότη; - Ξέρετε πώς ζουν οι Βούλγαροι; Η Ελλάδα δεν δέχεται περικοπές. Αραγε σκέφτεστε αυτούς τους ανθρώπους; Η Λετονία υπέστη οικονομική καταστροφή αλλά δεν έκανε δημοψήφισμα, τακτοποίησε τα οικονομικά της - Φερχόφσταντ σε Τσίπρα: Πώς θέλετε να σας θυμούνται: σαν ένα προεκλογικό ατύχημα που φτώχυνε την Ελλάδα ή σαν πραγματικό επαναστάτη μεταρρυθμιστή;".

Πολύ σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΕΛΚ Μ. Βέμπερ αμέσως μόλις ο Ελληνας πρωθυπουργός ολοκλήρωσε την ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Αναφερόμενος στα συγχαρητήρια που έλαβε ο κ. Τσίπρας από Λατινοαμερικανούς ηγέτες είπε: «Συναγελάζεσθε με λάθος φίλους». Επίσης κατέκρινε το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας έχει δώσει ψεύτικες υποσχέσεις στους Ελληνες. Ειπατε ότι θα ανοίξετε τις τράπεζες, πού είναι οι ανοιχτές τράπεζες κ. Τσίπρα; ρώτησε.

Του ανέφερε τη λέξη «αξιοπρέπεια» ζητώντας από τον Τσίπρα να μη λέει ψέματα για την απομείωση του χρέους που βαραίνει τους Ευρωπαίους πολίτες. «Να κοιτάτε και την αξιοπρέπεια των άλλων Ευρωπαίων» είπε. «Ξέρετε πώς ζουν οι Βούλγαροι; Η Ελλάδα δεν δέχεται περικοπές. Αραγε σκέφτεστε αυτούς τους ανθρώπους; Η Λετονία υπέστη οικονομική καταστροφή αλλά δεν έκανε δημοψήφισμα, τακτοποίησε τα οικονομικά της. Εσεις καταθέσατε καταστροφικό προυπολογισμό. Τι απαντάτε στους λαούς της Ευρώπης που έχουν κατώτατους μισθούς από την Ελλάδα;».

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας Βέμπερ επικράτησε χάος στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς άλλοι χειροκροτούσαν και άλλοι αποδοκίμαζαν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags