10/07/15 - 15:00

Χαμός στη Βουλή! Ποιοι τα έχωσαν στον Τσίπρα;

Δεν είναι μόνο οι Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου που διαφωνούν με τα μέτρα, αλλά και οι Πετράκος, Μητρόπουλος, Λαπαβίτσας. Ποιος είπε "χάσαμε" και ποιοι μίλησαν για ...Grexit!

Χαμός στη Βουλή! Ποιοι τα έχωσαν στον Τσίπρα;
35.128views 0shares

Έχει μεγαλώσει το κλαμπ των διαφωνούντων με την πρόταση της κυβέρνησης και τα νέα, σκληρά μέτρα που αυτή προβλέπει. Μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος σκέφτεται να παραιτηθεί, και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μπλόκαρε τη διαδικασία του κατεπείγοντος στην Ολομέλεια της Βουλής, ακόμα τρεις βουλευτές του ΣΥΡΥΖΑ τάχθηκαν κατά της συμφωνίας που βρίσκεται στα σκαριά με τους δανειστές.

Ο λόγος για τους Αλέξη Μητρόπουλο, Κώστα Λαπαβίτσα και Θανάση Πετράκο. Ο τελευταίος, μάλιστα, στην Κ.Ο. του κόμματος είπε ότι μόνη λύση είναι η συντεταγμένη έξοδος από το ευρώ, ενώ ο Κώστας Λαπαβίτσας τόνισε: "Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε ένα Grexit αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε γι´ αυτό γιατί θα το βρούμε μπροστά μας".

Από τη μεριά του, ο Αλέξης Μητρόπουλος, ήταν καταπέλτης για τους συντρόφους του και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πήγε στην διαπραγμάτευση "χωρίς προετοιμασία, χωρίς σχέδιο, χωρίς γνώση, χωρίς τους καλύτερους. Αποτύχαμε, χάσαμε". Και συνέχισε: "Μεταλλασσόμαστε σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα, που καλείται να υλοποιήσει το πιο ασφυκτικό, αντικοινωνικό πρόγραμμα".

"Κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε αριστερή παρωδία και όχι αριστερή παρένθεση" είπε και κατέληξε: "Δεν πρέπει να πάμε σε ένα Grexit, γιατί είμαστε ανίκανοι να το διαχειριστούμε και δεν πρέπει να προκαλέσουμε άλλο κακό στο λαό μας".


 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ