Facebook Pixel Βόμβα από Άδωνι!
Life
| 2015-07-26 12:45:00

Βόμβα από Άδωνι!

Βόμβα από Άδωνι!

Μία αποκάλυψη που θα προκαλέσει δεδομένα συζητήσεις έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τη συμφωνία που ετοιμάζει η κυβέρνηση με τους Ευρωπαίους.

Βόμβα έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία δε θα ψηφίσει συνολικά τη συμφωνία αν έρθει νομοσχέδιο στο οποίο διαφωνεί το κόμμα.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Ακραίως" με τον Τάκη Χατζή, ότι "αν η κυβέρνηση φέρει προς ψήφιση νομοσχέδια με τα οποία η Νέα Δημοκρατία δε συμφωνεί, δε θα ψηφιστεί η συμφωνία συνολικά".

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: "Αν έρθει νομοσχέδιο που διαφωνούμε, δε θα ψηφίσουμε συνολικά τη συμφωνία. Διαζώζουμε τη χώρα και ψηφίζουμε τη χώρα. Αναγκαζόμαστε, πράγματα που ως κυβέρνηση είχαμε απορρίψει, να τα ψηφίσουμε. Αποδεικνύουμε ότι αγαπάμε την Ελλάδα και αναγκαζόμαστε να ψηφίζουμε μέτρα που είχαμε αποκρούσει".

Σε αναφορά για τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Φλαμπουράρη, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: "Ο κ. Φλαμπουράρης θα ρωτάει τη Νέα Δημοκρατία από εδώ και στο εξής, εφόσον η κυβέρνηση στηρίζεται στη Νέα Δημοκρατία. Δε ζητάμε καρέκλες. Ζητάμε σεβασμό. Κυβερνούν και έχουν την ευθύνη, θα πρέπει όμως πρώτα να συνενούνται με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, πείτε του κ. Φλαμπουράρη".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags