Facebook Pixel "Πλακώθηκαν" Μεϊμαράκης και Καμμένος! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2015-09-10 00:12:00

"Πλακώθηκαν" Μεϊμαράκης και Καμμένος! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Πλακώθηκαν" Μεϊμαράκης και Καμμένος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη ένταση υπήρξε μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών, λίγο πριν το φινάλε του Debate. Ακούστηκαν φοβερές ατάκες, επικράτησε για λίγο... μπάχαλο, ενώ ακούστηκαν «καρφάρες» και σοβαρές καταγγελίες.
 

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε: «Κάποιος αρχηγός που δεν έχει καταλάβει κι άλλες φορές που έλεγε ψέματα (σ.σ. αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο) είπε κάποια πράγματα. Γιατί μας τα λέει τώρα; Επειδή φαίνεται μένει εκτός Βουλής, έχει παλαβώσει"!

Η ατάκα αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κύριο Καμμένο, ο οποίος λίγο αργότερα, όταν πήρε τον λόγο ξεκίνησε την... επίθεση: "Απαντάω ως ο κάποιος αρχηγός όπως είπε ο κ. Μεϊμαράκης. Συνεχίζεται η πολιτική Σαμαρά. Κύριε Μεϊμαράκη είστε υπόδικος. Να πάτε και να ρωτήσετε γιατί σας παρέπεμψαν. Είπατε ψέματα ότι υπάρχει χαρτί για μένα. Κανένα χαρτί δεν υπάρχει. Ο Καρατζαφέρης σας έλεγε μπροστάντζα, ότι τα αρπάξατε δηλαδή για τα υποβρύχια, μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τώρα τους έχετε βουλευτές. Καταργούμε τώρα το νόμο περί ευθύνης υπουργών;"!

Η τοποθέτηση Καμμένου έφερε... πανδαιμόνιο, ο κύριος Μεϊμαράκης σε έντονο ύφος του φώναζε πως «ανέλαβες τβην βρώμικη δουλειά», ενώ η Φώφη Γεννηματά δεν μπορούσε να μιλήσει, αφού δεν ακουγόταν...

Δείτε το βίντεο!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags