Facebook Pixel Παραδέχηκε την ήττα ο Μεϊμαράκης, αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2015-09-20 21:06:00

Παραδέχηκε την ήττα ο Μεϊμαράκης, αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ)

Παραδέχηκε την ήττα ο Μεϊμαράκης, αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος της ΝΔ πριν καν ακούσει την πρώτη εκλογική εκτίμηση από το υπουργείο Εσωτερικών μετέβη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, παραδέχθηκε την ήττα του στις εκλογές και συνεχάρη τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ολοκληρώθηκε μια εκλογική μάχη. Την οποία δώσαμε με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια, πολιτισμένα. Το εκλογικό αποτέλεσμα φαίνεται ότι διαμορφώνεται ολοκληρωμένα με την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα. Τον συγχαίρω και τον καλώ να συγκροτήσει την κυβέρνηση να έρθει στη βουλή και να τα πούμε» είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Τον Γενάρη κάποιοι νόμιζαν ότι θα διαλυθούμε και τώρα νόμιζαν ότι θα μας τελειώσουν. Η ΝΔ ούτε διαλύθηκε ούτε τελειώνει. Αποδεικνύει ότι είναι ένας ζωντανός πυλώνας σταθερότητας. Έχει δημοκρατικές διαδικασίες και αυτά θα τα συζητήσουμε στην ώρα τους. Αυτό που προέχει είναι να σχηματιστεί κυβέρνηση», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Το αποτέλεσμα πιστεύαμε ακόμη ότι θα ήταν ακόμη χειρότερα και δημοσίως είχα πει ότι δεν χρειαζόταν γίνουν εκλογές και να μπει σε ταλαιπωρία η χώρα. Η ΝΔ τις τελευταίες εβδομάδες μπόρεσε και ανέβασε τα ποσοστά της από αυτό που κατέγραφαν οι δημοσκοπήσεις», κατέληξε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags