Facebook Pixel Λεβέντης: "Ποιος ΠΑΟΚ; Εγώ είμαι..."
Life
| 2015-09-25 21:00:00

Λεβέντης: "Ποιος ΠΑΟΚ; Εγώ είμαι..."

Λεβέντης: "Ποιος ΠΑΟΚ; Εγώ είμαι..."

Ο δημοφιλής πολιτικός αρνήθηκε πως υποστηρίζει τον Δικέφαλο, αποκαλύπτοντας ποια μεγάλη ομάδα έχει μέσα στην καρδιά του! Εσείς τι πιστεύετε; Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό;
 

Ήταν αδιαμφισβήτητα ένας από τους μεγάλους νικητές των πρόσφατων εκλογών. Ο Βασίλης Λεβέντης κατάφερε μετά από πολλά χρόνια "μάχης" να μπει για πρώτη φορά στη Βουλή και έκτοτε μιλάει παντού και για τα πάντα.

Μάλιστα, σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις που παραχώρησε αποκάλυψε για πρώτη φορά και τι ομάδα υποστηρίζει.

Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν οφείλεται στον ...ΠΑΟΚ το μεγάλο ποσοστό που πήρε στη Θεσσαλονίκη, ο δημοφιλής πολιτικός το αρνήθηκε, λέγοντας ότι υποστηρίζει τον Ολυμπιακό!

Ιδού το χαρακτηριστικό απόσπασμα απ΄ όσα είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: 

– Θέλω να μου πείτε τι σχέση έχετε με τη Θεσσαλονίκη, η οποία έκανε τη διαφορά στις εκλογές του Ιανουαρίου.

Η Θεσσαλονίκη θα μου έδινε 6% πανελλαδικά μόνη της, αλλά κάνανε ατιμία τις τελευταίες τέσσερις ημέρες και στις δημοσκοπήσεις μας δείχνανε 2,5%, ότι δεν μπαίνουμε, και πολλοί κάμφθηκαν και δεν ψήφισαν Κεντρώους.

– O ΠΑΟΚ έχει παίξει ρόλο;

Εγώ δεν είμαι ΠΑΟΚ, δήλωσα ότι είμαι Ολυμπιακός. Αλλά η σχέση μου με τη Θεσσαλονίκη είναι τεράστια. Βλέπανε στα βιντεάκια που έβγαινα αληθινός στις προβλέψεις μου σε όλα, βλέπανε ότι τα κανάλια δεν με βάζανε και αγρίεψαν. Σου λέει: “είστε αλήτες στο Κολωνάκι εσείς οι εκδότες. Κόβετε τον Λεβέντη ενώ ο Λεβέντης σε όλα δικαιώθηκε. Και πήρε ανάποδες στροφές η νεολαία. Η νεολαία της Θεσσαλονίκης είναι αυτή που ψηφίζει Ενωση Κεντρώων. Και οι μετρήσεις δείχνανε ότι είχαμε 80% στους νέους κάτω των 30%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τεράστια κίνηση από Ιβάν - Άφωνη η Θεσσαλονίκη!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags