Facebook Pixel Ο λαλίστατος το... βούλωσε!
Life
| 2011-01-09 23:28:00

Ο λαλίστατος το... βούλωσε!

Ο λαλίστατος το... βούλωσε!

Εξηγήσεις ζητάει το γραφείο του πρωθυπουργού για το ρεβεγιόν της χλιδής με πρωταγωνιστή τον Θεόδωρο Πάγκαλο, αλλά αντί του αντιπροέδρου, απάντησε το ξενοδοχείο…

Τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο της δημοσιότητας είναι και πάλι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, αυτή τη φορά όχι για κάτι που είπε, αλλά για την απόφασή του να περάσει τη νύχτα της αλλαγής του χρόνου, στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο King George, με βασιλικές υπηρεσίες.

Κι ενώ όλοι περίμεναν ο κατά τ άλλα λαλίστατος κύριος Πάγκαλος, να απαντήσει στα δημοσιεύματα, αντ’ αυτού, απάντησε το ξενοδοχείο και η οικογενειακή φίλη-κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, κα Δασκαλαντωνάκη.

Η κα Δασκαλαντωνάκη, στην ανακοίνωσή της τονίζει πως η κόρη που έχει με τον Νίκο Σηφουνάκη είναι φίλη με τα παιδιά της οικογένειας Πάγκαλου και δεδομένου του φόρτου εργασίας των δυο μελών της κυβέρνησης, ακολούθησαν την επιθυμία των παιδιών τους να υποδεχτούν μαζί το νέο χρόνο. Μάλιστα της προκαλεί...«απορία και έκπληξη η συστηματική προσπάθεια εκμετάλλευσης φυσιολογικών ανθρώπινων σχέσεων και η παρουσίασή τους ως δήθεν ριάλιτι, πλούσιο σε χλιδή και διαπλοκή».

Διαβάστε αναλυτικά στο www.newsday.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags