Facebook Pixel ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ - ΕΚΠΛΗΞΗ: Η απόλυτη ανατροπή στη μάχη για την αρχηγία της ΝΔ!
Life
| 2015-11-20 21:07:00

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ - ΕΚΠΛΗΞΗ: Η απόλυτη ανατροπή στη μάχη για την αρχηγία της ΝΔ!

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ - ΕΚΠΛΗΞΗ: Η απόλυτη ανατροπή στη μάχη για την αρχηγία της ΝΔ!

Η απόλυτη ανατροπή προ των πυλών; Διαβάστε το πιο πρόσφατο γκάλοπ για την προεδρική αναμέτρηση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Δημοσκόπηση της εταιρίας e-voice για λογαριασμό του Ελεύθερου Τύπου και της ιστοσελίδας του www.e-typos.gr 48 ώρες πριν να ανοίξουν οι κάλπες για την εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία δίνει την πρώτη θέση στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και δεύτερη στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Σύμφωνα με την έρευνα της e-voice σε όσους δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν την Κυριακή στις εκλογές, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έρχεται πρώτος με 33,54% και ακολουθεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας με 30,2%

Ακολουθεί στην τρίτη θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ποσοστό 19,7%, ενώ στην τέταρτη θέση έρχεται ο Άδωνις Γεωργιάδης με ποσοστό 10,54%.

Εντυπωσιακά όμως είναι τα αποτελέσματα της πρόθεσης ψήφου σε όσους έχουν ψηφίσει έστω και μια φορά ΝΔ. Εκεί, στις μεγάλες κοινωνικές μάζες της Κεντροδεξιάς δηλαδή, ο Απόστολος Τζιτζικώστας καταγράφει πρωτιά.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει ποσοστό 28,1%, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 27,9%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 21,4% και ο Άδωνις Γεωργιάδης 9,9%.

Πρώτος έρχεται ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην πρόθεση ψήφου του συνόλου των ερωτηθέντων.

Ο κ. Τζιτζικώστας χαίρει της προτίμησης του 28,5% των ψηφοφόρων, ο κ. Μεϊμαράκης του 24,7%, ο κ. Μητσοτάκης του 20,5% και ο κ. Γεωργιάδης του 9,9%.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Καυτές" 40άρες γδύνονται στο Facebook! (ΦΩΤΟ)
 

πηγη: parapolitika.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags