Facebook Pixel «Κόμμα τραμπούκων» ο ΣΥΡΙΖΑ
Life
| 2011-06-18 12:00:00

«Κόμμα τραμπούκων» ο ΣΥΡΙΖΑ

«Κόμμα τραμπούκων» ο ΣΥΡΙΖΑ

«Κόμμα τραμπούκων» χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος, σήμερα Σάββατο, σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ.

Συντηρώντας - μια ημέρα μετά τον ανασχηματισμό - τον πόλεμο της κυβέρνησης με το κόμμα της Αριστεράς για το ρόλο του σε προπηλακισμούς και αποδοκιμασίες κυβερνητικών στελεχών, που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι οι αποδοκιμασίες εναντίον των πολιτικών αποτελούν πράξεις βίας και αθλιότητας και κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν προχώρησε, όπως θα έπρεπε να κάνει ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, στην καταγγελία των τραμπούκων. Αντίθετα, όπως είπε, «είναι το κόμμα που ενισχύει την τραμπούκικη λογική της πολιτικής».

Ο κ.. Πάγκαλος κατηγόρησε και τη ΝΔ για τη στάση της στην υπόθεση της συναίνεσης και τις σχετικές προσπάθειες του κ. Γ. Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι η συνεννόηση ναυάγησε επειδή ο κ. Αντ. Σαμαράς δημοσιοποίησε την συζήτηση που είχε με τον Πρωθυπουργό κατά τρόπο θριαμβευτικό. Η θέση του κ. Σαμαρά περί επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου είναι ανυπόστατη, σχολίασε ο κ. Πάγκαλος, παρατηρώντας ότι ο αρχηγός της ΝΔ και οι προτάσεις του έχουν αποδοκιμαστεί από ολόκληρη την ευρωπαϊκή οικογένεια.

Σε ότι αφορά το ΠαΣοΚ και την κυβέρνηση ο κ. Πάγκαλος παρατήρησε ότι σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα στήριξε τον πρωθυπουργό, συνεπώς και το μεσοπρόθεσμο που όπως είπε θα ψηφιστεί, ενώ προέβλεψε ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν βελτιώσεις στην οικονομία και θετικό πλεόνασμα στον προϋπολογισμό.

Πηγή: tovima.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags