Facebook Pixel Απάντησε στον Μητσοτάκη ο Τσίπρας για το "πέτσινο γκολ" στον τελικό - "Δεν βγήκε στα πρωινάδικα"!
Ποδόσφαιρο
| 2017-05-08 14:21:00

Απάντησε στον Μητσοτάκη ο Τσίπρας για το "πέτσινο γκολ" στον τελικό - "Δεν βγήκε στα πρωινάδικα"!

Απάντησε στον Μητσοτάκη ο Τσίπρας για το "πέτσινο γκολ" στον τελικό - "Δεν βγήκε στα πρωινάδικα"!

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον τελικό του Κυπέλλου στο Βόλο και πως δεν θα έπρεπε να διεξαχθεί μετά από όσα έγιναν, σχολιάστηκαν με καυστικό τρόπο από την κυβέρνηση.

Δείτε τι απάντησε το γραφείο Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατείας:

Θυμηθείτε τι δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ:

«Είδα τον αγώνα (σ.σ. τον τελικό Κυπέλλου) και στενοχωρήθηκα. Εγώ είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά όχι οπαδός. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Η εικόνα του τελικού ήταν θλιβερή, με ένα ακατάλληλο γήπεδο, ένα ματς που δεν έπρεπε να διεξαχθεί τελικά. Στο γήπεδο ήταν μόνο χούλιγκαν και από τη μία και από την άλλη πλευρά. Δε θα σταθώ στη διαιτησία. Αυτή η εικόνα δεν τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει πάρει για τα καλά την κατιούσα. Σκεφτόμουν ποιο νέο παιδί, που αγαπά το ποδόσφαιρο, θα θελήσει να δει αυτό το θέαμα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι πια ένα ελκυστικό προϊόν και αυτό δεν το αντιλαμβάνονται οι ομάδες, αλλά και η πολιτεία που για να διεξαχθεί το παιχνίδι σφύριζε αδιάφορα.

Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά έχω πάει στην Τούμπα 17 ετών. Ο ΠΑΟΚ μάλλον είχε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ εφέτος. Άρα δε χρειαζόταν ένα "πέτσινο γκολ" για να κερδίσει. Η όποια παράγκα πριονίζει το κλαδί πάνω στο οποίο όλοι καθόμαστε ως φίλαθλοι, καθώς το ποδοσφαιρικό προϊόν υπονομεύεται από πιθανές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, από το ότι δεν μπορούν οικογένειες με παιδιά να πάνε γήπεδο και άρα κόβονται λιγότερα εισιτήρια, από το ότι δε θα μπορούμε να πάμε στο Champions League και άρα λιγότερα έσοδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags