Facebook Pixel Τα βίτσια του Μπερλουσκόνι!
Life
| 2011-01-19 13:00:00

Τα βίτσια του Μπερλουσκόνι!

Τα βίτσια του Μπερλουσκόνι!

Στη φορά όλα τα ερωτικά παιχνίδια και όργια του Ιταλού πρωθυπουργού με την καυτή οδοντίατρο και άλλα σέξι κορίτσια στο σπίτι του.

Η πρώην οδοντίατρος του Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Νικόλ Μινέτι κατηγορείται για μαστροπεία αλλά και για πορνεία ενώ φέρεται διοργάνωνε όργια στο σπίτι του Καβαλιέρε.

Πιο αναλυτικά, η καλλονή πρώην οδοντίατρος και νυν πολιτικός σύμφωνα με τα πρακτικά του δικαστηρίου ήταν ο άνθρωπος που οργάνωνε τις καυτές βραδιές και τον εφοδίαζε με νέα λάγνα κορίτσια.

Σύμφωνα με απομαγνητοφωνημένη τηλεφωνική συνομιλία, ένας πρώην αστυνομικός φέρεται να είπε "βρήκα την Μινέτι γυμνόστηθη να φιλάει ασύστολα τον Μπερλουσκόνι.
Πραγματικά το σπίτι έμοιαζε με οίκο ανοχής ενώ τα κορίτσια έπαιρναν συνέχεια ακριβά δώρα και κοσμήματα".

Σύμφωνα με πληροφορίες του δικαστηρίου του Μιλάνου, όπου ο Μπερλουσκόνι βρίσκεται αντιμέτωπος για κατηγορίες περί εκπόρνευσης ανηλίκων, τα σέξι κορίτσια πληρωνόντουσαν για να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με τον 74χρονο πλέον Μπερλουσκόνι ντυμένες νοσοκόμες και αστυνομικίνες ενώ έκαναν και στριπτίζ.

Μάλιστα κάποια κορίτσια επιδίδονταν και σε λεσβιακά όργια προς τέρψιν του ισχυρού ανδρός.

Σημειώνεται ότι η Μινέτι ήταν εκείνη που αποκατέστησε την οδοντοστοιχία του Μπερλουσκόνι όταν δέχτηκε βίαιη επίθεση σπάζοντας δύο δόντια του.

Έτσι από οδοντίατρος κατάφερε να παρεισφρήσει και στη πολιτική. Ο Ιταλός πρωθυπουργός έχει αναμιχθεί σε σωρεία ερωτικών σκανδάλων αλλά οι τελευταίες αποκαλύψεις τον έχουν στριμώξει για τα καλά με τη δικογραφία να ξεπερνά τις 400 σελίδες.

ΠΗΓΗ: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags