Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπάχαλο με τις καταγγελίες για Σαββίδη στα Σκόπια - Τι δήλωσε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός
Life
| 2018-07-18 20:39:00

Μπάχαλο με τις καταγγελίες για Σαββίδη στα Σκόπια - Τι δήλωσε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός

Μπάχαλο με τις καταγγελίες για Σαββίδη στα Σκόπια - Τι δήλωσε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός

«Δεν θα δώσουμε έγγραφα στις ελληνικές αρχές».

 

Στην παραδοχή πως οι καταγγελίες που προχώρησε περί απόπειρας αποσταθεροποίησης της ΠΓΔΜ με τη συμμετοχή επιχειρηματιών με βάση την Ελλάδα είναι ανεπιβεβαίωτες προχώρησε ο πρωθυπουργός της χώρας Ζόραν Ζάεφ, σε δήλωσή του πριν τις συναντήσεις που θα έχει με τους πολιτικούς αρχηγούς για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με το πρακτορείο META, ο σκοπιανός πρωθυπουργός ανέφερε πως δεν υπάρχει ανάγκη να δοθούν στις ελληνικές αρχές τα έγγραφα με τις έρευνες για τις σχετικές καταγγελίες, γιατί «πρόκειται για δηλώσεις ατόμων, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί και ειπώθηκαν στις αστυνομικές αρχές κατά τη διάρκεια προφορικής συνομιλίας».Παραδέχεται με άλλα λόγια ο Ζάεφ, ότι οι καταθέσεις όχι μόνο είναι ανεπιβεβαίωτες αλλά και τα «στοιχεία», είναι επί της ουσίας ανεπίσημες καταθέσεις.

«Πρόκειται για καταθέσεις ατόμων που τις έδωσαν μετά τις επιθέσεις εναντίον αστυνομικών μπροστά στο Κοινοβούλιο, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της οργάνωσης Komiti [σ.σ. πρόκειται για οργανωμένους οπαδούς της ποδοσφαιρικής ομάδας Βαρντάρ Σκοπίων που ανήκει σε Ρώσο επιχειρηματία]. Έκανα αυτά τα σχόλια για να στείλω ένα μήνυμα ότι πρέπει να χτίσουμε φιλία και όχι να δημιουργούμε έδαφος για εξάπλωση της εχθρότητας. Η Μακεδονία (sic) ήδη δείχνει το παράδειγμα οικοδόμησης φιλίας και θα συνεχίσει να το κάνει αυτό με όλες τις χώρες, περιλαμβανομένης της Ρωσικής Ομοσπονδίας», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ NEWPOST

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags