Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερά πράγματα - Nτροπή: Αθέμιτη παρέμβαση στην έρευνα για το Μάτι καταγγέλλει η αντιπολίτευση
Life
| 2018-09-24 22:56:00

Τρομερά πράγματα - Nτροπή: Αθέμιτη παρέμβαση στην έρευνα για το Μάτι καταγγέλλει η αντιπολίτευση

Τρομερά πράγματα - Nτροπή: Αθέμιτη παρέμβαση στην έρευνα για το Μάτι καταγγέλλει η αντιπολίτευση

Στην εισαγγελέα Δημητρίου επιρρίπτει η ΝΔ την ευθύνη.

 

Για κυβερνητική παρέμβαση πίσω από το «πάγωμα» της έρευνας στο Μάτι κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, ενώ το Κίνημα Αλλαγής επίσης καταγγέλλει μεθοδεύσεις.

Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία, κάνει λόγο για αδιανόητη είδηση και τονίζει πως «η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου φέρει ακέραιη την ευθύνη γι αυτήν την εξέλιξη».

«Η εντολή της κ. Δημητρίου συνιστά αθέμιτη παρέμβαση στην ανεξαρτησία των εισαγγελικών λειτουργών στους οποίους έχει ανατεθεί η διεξαγωγή της προκαταρκτικής εξέτασης», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνεχίζει:

«Είναι δε, πέρα από κάθε νομική λογική, μια κατεπείγουσα ποινική έρευνα να διακόπτεται για να λάβει υπόψη της τα αποτελέσματα ενός διοικητικού ελέγχου που ξεκίνησε πριν από 15 μέρες από τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης κ. Μαρία Παπασπύρου. Όχι μόνον διότι ουδείς γνωρίζει πότε ο διοικητικός αυτός έλεγχος θα ολοκληρωθεί, αλλά γιατί σε καμία περίπτωση δεν δεσμεύει την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags