Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι έγινε τελικά με τα Σκόπια και τον Ιβάν Σαββίδη; Απαντήσεις...
Life
| 2018-10-10 16:52:00

Τι έγινε τελικά με τα Σκόπια και τον Ιβάν Σαββίδη; Απαντήσεις...

Τι έγινε τελικά με τα Σκόπια και τον Ιβάν Σαββίδη; Απαντήσεις...

Να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση του δημοψηφίσματος στην Π.Γ.Δ.Μ. Όχι αύριο, όχι μεθαύριο, όχι στις ελληνικές καλένδες.

 

Δεν περίμενα τους New York Times για να μάθω ότι εξωτερικοί παράγοντες παίξανε μπαλίτσα με το δημοψήφισμα στα Σκόπια. Εδώ παίζουνε διαχρονικά μπαλίτσα κάποιοι με τις ελληνικές εκλογές και είμαστε χώρα της Δύσεως, δεν είμαστε οικόπεδο των Βαλκανίων. Όσο για τα περί Σαββίδη, άμα δεν δω χαρτιά τυπωμένα δεν πιστεύω απολύτως τίποτα από «μου είπε, του είπα, σου είπε». Φέρτε τα πριντάουτ και συζητάμε όσο θέλετε. Πώς μπήκε ο Ιβάν στο γήπεδο και του την πέσαμε όλοι; Εμφανές ήταν, δεν ήταν φημολογία…

Άλλο είναι που με αγχώνει εμένα. Όπως έγραψαν οι New York Times, βγήκε από τη μία πλευρά αυτός ο Christopher R. Hill, ο πρώην πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών στην Π.Γ.Δ.Μ. και δήλωσε:

«Ανταποδίδουμε κι εμείς και δείχνουμε ότι μπορούμε να παίξουμε σκληρά. Μπορούμε να κάνουμε πράγματα που ίσως στο παρελθόν δεν κάναμε».
Κι από την άλλη πλευρά, δημοσιεύει η εφημερίδα δήλωση του Βλαντιμίρ Α. Χιζόφ, του πρεσβευτή της Ρωσίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που έλεγε τα εξής για τα σχέδια του ΝΑΤΟ αναφορικά με την Π.Γ.Δ.Μ.: «Σίγουρα, δεν θα ρίξουμε πυρηνικές βόμβες. Αλλά, υπάρχουν λάθη που έχουν συνέπειες». 

Επειδή λοιπόν προσωπικά διόλου δεν ενδιαφέρομαι για την καλοπέραση των Σκοπιανών, αλλά καίγομαι για την ασφάλεια των συμπατριωτών μου, θα ήθελα να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση του δημοψηφίσματος στην Π.Γ.Δ.Μ. Όχι αύριο, όχι μεθαύριο, όχι στις ελληνικές καλένδες. Εδώ και τώρα που έλεγε και ο συγχωρεμένος, για να αποφύγουμε και τα «σκληρά παιχνίδια» και τις «συνέπειες των λαθών». Διαφάνεια μόνο και τίποτε άλλο. Ξεκινάμε κύριε Κοτζιά;

Πηγή: newpost

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags