Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασε πόλεμος στην κυβέρνηση - «Αδειάζει» Καμμένο ο Παππάς
Life
| 2018-10-11 14:50:00

Ξέσπασε πόλεμος στην κυβέρνηση - «Αδειάζει» Καμμένο ο Παππάς

Ξέσπασε πόλεμος στην κυβέρνηση - «Αδειάζει» Καμμένο ο Παππάς

Κοτζιάς: «Ο ΥΠΕΞ δεν πρέπει να μιλάει πολύ, για να ακούγεται όταν μιλάει».

 

Πυρά και εκ των έσω δέχεται ο Πάνος Καμμένοςμετά τις πρωτοβουλίες του κατά τις συναντήσεις του στις ΗΠΑ, όπου πρότεινε τη δημιουργία νέων αμερικανικών βάσεων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και ένα... Plan B για το Σκοπιανό, κάτι που προκάλεσε αμηχανία στο Μαξίμου. Δεν είναι τυχαία η σημερινή συμπόρευση του φιλοκυβερνητικού Τύπου που εξαπολύει πυρά κατά του υπουργού Άμυνας. 

Τον Πάνο Καμμένο «άδειασε», εμμέσως πλην σαφώς, ο Νίκος Παππάς, μετά από συνάντηση που είχε με τον Νίκο Κοτζιά, λέγοντας με νόημα ότι η πολιτική του ΥΠΕΞ είναι αυτή που εκφράζει την κυβέρνηση όσον αφορά το Σκοπιανό: «Η πολιτική του ΥΠΕΞ για την επίλυση του Μακεδονικού βρίσκεται στην καρδιά της φιλοσοφίας της κυβέρνησης».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αναφέρθηκε και στη συμφωνία των Πρεσπών και απευθυνόμενος στον Ν. Κοτζιά του ευχήθηκε «να συνεχιστεί η πάρα πολλή καλή δουλειά που κάνετε στο υπουργείο Εξωτερικών με την πολιτική, ειδικά για την επίλυση του Μακεδονικού και τον ξεχωριστό ρόλο που μπορεί η Ελλάδα να παίξει στη νέα εποχή», στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τον Πάνο Καμμένο.

Τόνισε δε, πως θεωρεί ότι «αυτή η πολιτική βρίσκεται στην καρδιά της φιλοσοφίας που έχουμε ως κυβέρνηση για το νέο μοντέλο ανάπτυξης» και συμπλήρωσε: «Η Ελλάδα έχει μία ξεχωριστή θέση στο χάρτη. Πρέπει και τα προβλήματα με τους γείτονές της να λύσει με τρόπο σοφό και δίκαιο, και να αναπτύξει όμως και τις τεχνολογίες αυτές που θα τις δώσουν τη δυνατότητα να γίνει ένας σύγχρονος κόμβος για την ευρύτερη περιοχή. Μία χώρα που θα εγγυάται τις προοπτικές συνανάπτυξης».

Συνεπώς, κατέληξε ο Ν. Παππάς, «θα έλεγα, θέλει τεχνολογίες και σοφή εξωτερική πολιτική»

Ο υπουργός Εξωτερικών αρκέστηκε να πει ότι «ο υπουργός Εξωτερικών δεν πρέπει να μιλάει πολύ, για να ακούγεται όταν μιλάει».

Σε αυτό το σημείο λαμβάνοντας τον λόγο ο Ν. Παππάς συμπλήρωσε στην τελευταία φράση του υπουργού Εξωτερικών: «Αυτό, αγαπητέ Νίκο, ισχύει για όλους τους υπουργούς, νομίζω. Έτσι δεν είναι; Δεν θα έπρεπε να αφορά μόνο τον υπουργό Εξωτερικών, νομίζω ότι όλοι οι υπουργοί πάντα πρέπει να μιλάνε μετρημένα ακριβώς για να δίνει και σημασία ο κόσμος σε αυτά που λένε σε κάθε στιγμή".

Διαβάστε περισσότερα στο newpost

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags