Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πόλεμος» μετά το δημοσίευμα για τη Μόρια και βιασμούς πεντάχρονων
Life
| 2018-10-15 19:29:00

«Πόλεμος» μετά το δημοσίευμα για τη Μόρια και βιασμούς πεντάχρονων

«Πόλεμος» μετά το δημοσίευμα για τη Μόρια και βιασμούς πεντάχρονων

Βαρβιτσιώτης: Διεθνής διασυρμός για τη χώρα - Τι απαντάει ο διοικητής του hot spot.

 

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ελλάδα, το δημοσίευμα του «Newsweek» για τη Μόρια, στο οποίο γίνεται λόγος για «έκρηξη» βιασμών στο προσφυγικό καμπ με θύματα ακόμα και πεντάχρονα παιδιά. Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Μ. Βαρβιτσιώτης, ενώ ο διοικητής του camp απαντάει, λέγοντας πως τα όσα αναφέρονται στο επίμαχο δημοσίευμα, είναι «εκτός πραγματικότητας».

«Ο διεθνής διασυρμός της Ελλάδας για τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης των νησιών μας συνεχίζεται» υποστηρίζει ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σύμφωνα με τον κ. Βαρβιτσιώτη, «αυτή τη φορά, γνωστό αμερικανικό περιοδικό κάνει λόγο για "βιασμούς μικρών παιδιών και για συνθήκες φόβου" εντός του hot-spot της Μόριας. Πρόκειται για ένα ακόμη δημοσίευμα το οποίο προστίθεται στον μακρύ κατάλογο επικριτικών αναφορών του διεθνούς τύπου για την Ελλάδα. Αυτός ο κατάλογος της ντροπής - μόνο το τελευταίο διάστημα - αριθμεί 20 άρθρα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία όλου του κόσμου».

Διαβάστε περισσότερα στο newpost

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags