Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβες Κοτζιά: «Θέλησαν να με θάψουν - Ο Τσίπρας έκανε...»
Life
| 2018-10-17 19:24:00

Βόμβες Κοτζιά: «Θέλησαν να με θάψουν - Ο Τσίπρας έκανε...»

Βόμβες Κοτζιά: «Θέλησαν να με θάψουν - Ο Τσίπρας έκανε...»

Το tweet του πρώην υπουργού Εξωτερικών για την παραίτησή του.

 

Σαφείς αιχμές κατά του πρωθυπουργού και υπουργών της κυβέρνησης άφησε ο Νίκος Κοτζιάς σε μήνυμά του Twitter, λίγη ώρα μετά την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών, ύστερα από τη ρήξη του με τον Πάνο Καμμένο στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο. 

Όπως έγραψε, ο πρώην -πλέον- υπουργός Εξωτερικών, «έρχεται η στιγμή να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Ο πρωθυπουργός και σειρά υπουργών έκαναν στοι χθεσινό υπουργικό τις επιλογές του και κατόπιν εγώ τις δικές μου».

«Είναι καλό να θυμούνται, όμως, τον στίχο: βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν οτι είμαι σπόρος», πρόσθεσε ο κ. Κοτζιάς.

Όπως σημειώνουν πηγές κοντά στον κ. Κοτζιά, αιτία της παραίτησής του ήταν η μη κάλυψή του από τον πρωθυπουργό στην αντιπαράθεσή του με τον Πάνο Καμμένο στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, όπου οι δύο υπουργοί αντάλλαξαν βαρύτατες εκφράσεις. Ωστόσο, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος κάλεσε όποιον δυσφορεί να κατέβει από το κυβερνητικό τρένο.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως η παραίτηση Κοτζιά δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, καθώς οι πληροφορίες περί παραίτησης του πρώην -πλέον- υπουργού Εξωτερικών οργίαζαν από το πρωί. Όπως έγραφε το newpost.gr, ο κ. Κοτζιάς ήταν πολύ δυσαρεστημένος, καθώς θεωρεί ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν τον κάλυψε στο χθεσινό υπουργικό, όταν έγινε στόχος επιθέσεων από τον Πάνο Καμμένο. Σύμφωνα με διαρροές από το περιβάλλον του κ. Κοτζιά, ο Υπουργός Εξωτερικών έγινε αποδέκτης «αήθους επίθεσης» από τον Υπουργό Άμυνας, ο οποίος προχώρησε σε βαρείς υπαινιγμούς και για τη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων του Υπουργείου Εξωτερικών.

Πηγή: newpost

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags