Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα κάγκελα ο Μητσοτάκης - Ρίχνει κεραυνούς - «Να πουν για τα μυστικά κονδύλια»
Life
| 2018-10-18 14:19:00

Στα κάγκελα ο Μητσοτάκης - Ρίχνει κεραυνούς - «Να πουν για τα μυστικά κονδύλια»

Στα κάγκελα ο Μητσοτάκης - Ρίχνει κεραυνούς - «Να πουν για τα μυστικά κονδύλια»

Κάλυψη Βούτση σε Κοτζιά

 

«Μείζον πολιτικό ζήτημα» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων του κράτους. Οι επίμαχοι διάλογοι Κοτζιά - Καμμένου στο επεισοδιακό υπουργικό συμβούλιο πυροδοτούν το πολιτικό σκηνικό, με τον Νίκο Βούτση να καλύπτει σήμερα τον πρώην υπουργό Εξωτερικών στην κόντρα του με τον υπουργό Άμυνας.

«Ο κ. Καμμένος που κατήγγειλε τον κ. Κοτζιά για αδιαφανείς διαδικασίες στη διάθεση των απόρρητων κονδυλίων του ΥΠΕΞ οφείλει σήμερα κι όλας να δημοσιοποιήσει ό,τι στοιχεία έχει. Όπως και ο κ. Κοτζιάς που προφανώς δεν ζήτησε τυχαία να ελεγχθούν τα κονδύλια που διαχειρίζεται ο κ. Καμμένος ως υπουργός Άμυνας«, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Η διαχείριση  των κρατικών κονδυλίων δεν αφορούν μόνο τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες και τους αλληλλοεκβιαζόμενους συναρχηγούς της, αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Τσίπρας οφείλουν να δώσουν στους πολίτες ξεκάθαρες απαντήσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.

Στο ζήτημα των μυστικών κονδυλίων στάθηκε χθες και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ενημέρωση που έκανε στους Έλληνες δημοσιογράφους και ανταποκριτές στις Βρυξέλλες, όπου χαρακτήρισε «αποπομπή» και όχι «παραίτηση» την απομάκρυνση του Νίκου Κοτζιά από το ΥΠΕΞ.

Ερωτηθείς αν η ΝΔ θα κάνει κάτι σχετικά με τα όσα ακούστηκαν στο υπουργικό συμβούλιο για τη διαχείριση των μυστικων κονδυλίων από το ΥΠΕΞ και αν το θέμα συνδέεται με την παραίτηση Κοτζιά, είπε: «Είναι μια σοβαρή κατηγορία. Από κει και πέρα, μπορώ να κάνω την υπόθεση ότι τελικά ο κ. Κοτζιάς δεν απεπέμφθη από τον πρωθυπουργό για το Μακεδονικό. Δεν έχω την εντύπωση οτι πρόκειται για οικειοθελή αποχώρηση. Ο κ. Τσίπρας μεταξυ του κ. Καμμένου και του κ. Κοτζιά, διάλεξε τον κ. Καμμένο. Πρέπει να ρωτηθεί ο κ. Τσίπρας για αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags