Facebook Pixel Sportdog.gr | Μα δεν τελειώσαμε... - Νέα επεισόδια στην κόντρα Καμμένου - Κοτζιά
Life
| 2018-10-18 22:37:00

Μα δεν τελειώσαμε... - Νέα επεισόδια στην κόντρα Καμμένου - Κοτζιά

Μα δεν τελειώσαμε... - Νέα επεισόδια στην κόντρα Καμμένου - Κοτζιά

Η μυστική συμφωνία που «έσπασε», και οι αιχμές Καμμένου για τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ.

 

Στα όσα διημείφθησαν στο υπουργικό συμβούλιο μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Κοτζιά, καθώς και στην αντίδραση του απερχόμενου υπουργού Εξωτερικών μετά την παραίτησή του, αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής στο σχόλιό του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη.

Αφού, λοιπόν, εκτίμησε πως η κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών δεν έχει τελειώσει, αποκάλυψε πως ο κ. Καμμένος φέρεται να έχει πει σε στενούς του συνεργάτες για τον κ. Κοτζιά ότι: «Αυτός είναι σαν να μην υπάρχει για μένα». Αλλά και από την πλευρά του ο κ. Κοτζιάς, δεν θα αφήσει αναπάντητα τα όσα λέγονται, και σε αυτό το πλαίσιο, όπως είπε ο δημοσιογράφος, στην επίσκεψη του στην Κρήτη, ο απερχόμενος υπουργός Εξωτερικών θα τοποθετηθεί για τις εξελίξεις.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό που σημειώθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, κατά την αρχή της διαπραγμάτευσης για το Σκοπιανό, στις αρχές του χρόνου. Εκεί ο κ. Κοτζιάς –παρουσία και του Αλέξη Τσίπρα- φέρεται να δεσμεύτηκε πως δεν θα έφερνε οποιαδήποτε συμφωνία για το Σκοπιανό πριν από τις εκλογές και αυτό είχε ησυχάσει τον κ. Καμμένο.

Ωστόσο ο υπουργός Άμυνας στο υπουργικό συμβούλιο θεώρησε πως ο κ. Κοτζιάς προσπάθησε να αναιρέσει τη συμφωνία που είχε γίνει τότε και κάπως έτσι, ξεκίνησε η αντιπαράθεση για τα μυστικά κονδύλια.

Εκεί, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο κ. Καμμένος φέρεται να είπε στον κ. Κοτζιά: «Ελπίζω να μην έχετε δώσει χρήματα σε εφημερίδες και περιοδικά του εξωτερικού και του εσωτερικού για να με χτυπήσετε». «Ρητορικό ήταν το ερώτημα, γιατί φαίνεται ότι ο κ. Καμμένος έχει στοιχεία για αυτό το πράγμα, και εάν έχει γίνει κάτι τέτοιο, τότε ο πρόκειται για σοβαρό ζήτημα», συμπλήρωσε ο Τάκης Χατζής.

Απαντώντας στον κ. Καμμένο, ο κ. Κοτζιάς τον κατηγόρησε πως διαρρέει ότι ο Τζορτζ Σόρος έδωσε χρήματα για να στηρίξει τη συμφωνία των Πρεσπών, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο.

Τέλος, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Πάνος Καμμένος όχι μόνο θα πάει στη Ρωσία αλλά διαμηνύει πως ο κ. Κοτζιάς είχε το πρόβλημα με τη Ρωσία. «Εγώ έχω άριστες σχέσεις για τη Ρωσία», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags