Facebook Pixel Sportdog.gr | Σεισμός στη Βουλή από τη βόμβα Καμμένου για κυβέρνηση και Σόρος
Life
| 2018-10-24 17:22:00

Σεισμός στη Βουλή από τη βόμβα Καμμένου για κυβέρνηση και Σόρος

Σεισμός στη Βουλή από τη βόμβα Καμμένου για κυβέρνηση και Σόρος

Στη Βουλή φέρνει το θέμα η ΝΔ – Μαξίμου: Θεωρίες συνωμοσίας.

 

«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό έβαλε η χθεσινοβραδινή συνέντευξη του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στην τηλεόραση Creta για το υπουργικό συμβούλιο που οδήγησε στην παραίτησή του. Ειδικότερα ο κ. Κοτζιάς ανέφερε πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «είπε στο υπουργικό ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους».

Σύσσωμα τα κόμματα της αντιπολίτευσης εξαπολύουν σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, καλούν τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών να πάρει θέση για την υπόθεση, με το Μέγαρο Μαξίμου να ανταπαντά, κάνοντας λόγο για «θεωρίες συνωμοσίας».

Πυρ ομαδόν της αντιπολίτευσης

Η ΝΔ, στέκεται ιδιαίτερα στην καταγγελία του κ. Καμμένου που αποκάλυψε ο κ. Κοτζιάς, δηλαδή ότι ο Τζορτζ Σόρος «χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους».

«Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση χρηματοδοτείται από τον Τζωρτζ Σόρος. Δεν το λέει η Νέα Δημοκρατία, αλλά δημοσίως πια ο κ. Κοτζιάς. Ο κ. Τσίπρας θα εξηγήσει στους πολίτες ποιους εννοεί ο κ. Καμμένος ότι χρηματίζονται ή έχει πάθει ξανά αφωνία, όπως στο υπουργικό συμβούλιο;», τονίζει σε ανακοίνωσής της η Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης κατέθεσε ερώτηση προς τους κ. Τσίπρα και Κοτζιά προκειμένου να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τον ισχυρισμό Κοτζιά. Ρωτά επίσης «στην περίπτωση που τον επιβεβαιώσουν, σε ποιες νομικές ενέργειες προέβησαν προκειμένου να διακριβώσουν την αλήθεια αυτής της βαρύτατης καταγγελίας».

Διαβάστε περισσότερα στο newpost

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags